• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Zvezde i tračevi

jelajelena

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2011.
Poruke
1.175
Broj reagovanja
8
Nataša u Parizu


news_5763.jpg
Nataša Bekvalac, koja je pre nekoliko dana u emisiji Ognjena Amidžića javnosti pokazala duboke emocije zbog razvoda od Danila Ikodinovića, rešila je da se u narednom periodu maksimalno posveti poslu kako bi radom pobedila tugu. Ona bi uskoro trebalo da ode na poslovni put u Pariz, a i privodi kraju snimanje duetske numere sa Eminom Jahović.

Nataša Bekvalac, koja je pre nekoliko dana u emisiji Ognjena Amidžića javnosti pokazala duboke emocije zbog razvoda od Danila Ikodinovića, rešila je da se u narednom periodu maksimalno posveti poslu kako bi radom pobedila tugu. Ona bi uskoro trebalo da ode na poslovni put u Pariz, a i privodi kraju snimanje duetske numere sa Eminom Jahović.
Pop zvezda je pre Pariza otputovala u Crnu Goru gde će snimati reklamu
- Nataša je potpuno skrhana što se moglo i videti u emisiji Ognjena Amidžića. Ipak, život ide dalje i ona se trudi da svu energiju usmeri na posao kako bi zaboravila na sve nedaće koje su je pogodile poslednjih mesec dana. Istina je da joj nije lako, ali ona će se, kao pravi profesionalac, odazvati svim poslovnim izazovima kojih će u narednom periodu sigurno biti sve više - objasnila je Natašina bliska prijateljica.
Nataša se trenutno nalazi u Podgorici gde je juče ujutru otputovala sa svojim menadžerom Aleksandrom Kukanjcem kako bi snimala reklamu za crnogorsko tržište. Nakon Podgorice očekuje je i put u Pariz.
Nagađa se da bi Nataša u Parizu trebalo da snimi spot za duetsku numeru “Gospodine”, pesmu koju je uradila u saradnji sa Eminom Jahović. Nataša i Emina su, inače, pre nekoliko dana u studiju ateljea “Prag“ završile snimanje duetske pesme koja bi svetlost dana trebalo da ugleda na proleće.
- Nataša i Emina su se pre ovog nemilog događaja dogovarale da snime spot u Parizu, ali Nataša ne želi da se zna razlog njenog putovanja tako da nije sigurno da li će u Pariz otići sa Eminom ili nekim drugim povodom. Nataša bi trebalo da bude u Parizu pet dana - kaže njena prijateljica. Inače, Nataša je pre razvoda dogovorila fotosešn u Parizu za jedan srpski magazin, te bi i to mogao biti razlog njenog odlaska.
Intervju u “Amidži šouu“ je bio prilično emotivan i Nataša je u trenutku kada je Ognjen pustio retrospektivu njene i Dačine ljubavi, čak i zaplakala. U sličnom raspoloženju je bio i Dača koji je svoju nekadašnju suprugu gledao od kuće. Nataša i Dača su pre više od dve nedelje potpisali zahtev za razvod braka, a uskoro se očekuje završetak sudskog procesa.
Dača brine o Hani

Dok Nataša bude u Parizu, o Hani će brinuti Dača, koji i dalje živi sa porodicom pod istim krovom u Sremskoj ulici u Novom Sadu.
- Kada su ljudi normalni, a Danilo i ja jesmo dva svesna čoveka, i kada postoji neko ko je bitniji od vas samih, a kada to kažem mislim na dete, sve je mnogo lakše. Najbitnije je da Hana ne primeti neke promene - objasnila je pevačica.
 

jelajelena

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2011.
Poruke
1.175
Broj reagovanja
8
RE: ZVEZDE I TRACEVI

Tanja Vojtehovski: Pink ništa nije kriv!

news_5742.gif
Posle burnih dešavanja na Dvoru u dnevniku televizije Pink, pojavila se i Tanja Vojtehovski koja je saopštila da je Firči diskvalifikovan odlukom produkcije, a da se Miloš oseća dobro i nastavlja takmičenje. "Miloš nastavlja takmičenje, ukazana mu je pomoć, jer ga je ta flaša nezgodno dokačila. Imaće vidljiv podliv, ali sada se dobro oseća, tako da ćete ga gledati u nastavku rijalitija." rekla je Vojtehovski.

Na pitanje da li je pređena granica dobrog ukusa, jer imamo slike povređenog čoveka ispred urgentnog centra, pomešao se rijaliti i stvaran život Tanja je objasnila: "Treba naglasiti da je «Rijaliti» jednako stvarno, to treba da znaju svi oni koji gledaju ovaj šou i koji ga kritikuju ili hvale. U svim zemljama sveta, gde je demokratija na mnogo većem nivou, gde su sudovi mnogo oštriji, dešavaju se i gore stvari nego što se desilo u ovom slučaju, pa ipak reakcije nisu tako burne."
Marina Perazić: Firčiju je smestila produkcija!Na pitanje da li je produkcija imala mogućnosti da kontroliše situaciju u Dvoru i učesnike, Tanja je napravila poređenje: "Svi znamo da prenos dodele Oskara ide sa zakašnjenjem, upravo iz razloga da učesnici i dobitnici ne bi rekli nešto protiv Amerike, pa im se ipak desi da Šon Pen izgovori nešto protiv vlade. A kod njih se radi o samo jednom ili dvoje učesnika na sceni. Kada imate program uživo i kada imate dvadeset i više ljudi, vrlo je teško kontrolisati šta će se desiti i šta će biti urađeno. Dozvolite mi da napravim paralelu, Firči je bacio flašu u pravcu Miloša Bojanića, istu situaciju ili sličnu, imali smo u Parlamentu: Gordana Pop Lazić gađala je cipelom Gordanu Čomić, mišljenja sam da neki veći stepen odgovornosti imaju članovi vlade nego jedan bubnjar EKV. Dvostruki aršini i licemerje je ono na šta treba da obratimo pažnju!" bila je jasna Tanja Vojtehovski u svojoj izjavi, a po pitanju eventualnog ukidanja rijalitija ili druge reakcije koje je najavila RRA.


[youtube]
 

jelajelena

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2011.
Poruke
1.175
Broj reagovanja
8
RE: ZVEZDE I TRACEVI

Parovi: Ulazi Tijana Dapčević s mužem!
Izvor: S media
news_5767.jpg


Tijana Dapčević i njen suprug Milan rešili su da se oprobaju u rijalitiju „Parovi“.
Učesnici rijalitija „Parovi“ izglasali su da iz vile izađu Alek i Sanela ili Draško i Dragana. Sad je sve na gledaocima, koji će svojim sms porukama glasati ko treba da ostane i time nastavi da se bori za vrednu nagradu do pola miliona evra.

U nedelju se očekuje ulazak Tijane Dapčević i njenog muža, što će šou učiniti dodatno interesantnijim.
Aleksandar Kocev i Sanela Cicović već su buli izbačeni jednom, ali su vraćeni zato što ih je publika tražila, dok su Draško i Dragana ušli prošle nedelje i postali primećeni pre svega zbog toga što je Dragana maksimalno posvećivala vreme Milošu Vukoviću, igrala sa njim, mazila se, spavaju zajedno u krevetu, pa čak se pričalo da je prezervativ koji je pronađen pripadao njima i da su baš oni imali – seks.
- Miloš i ja nismo imali seks, samo smo se poljubili – rekla je Dragana, što je Miloš potrvdio, rekavši da je iskoristio njenu napžnju i poljubio je „na kvarno“.
Pošto je ovo čuo, Draško je reagovao.
- Od večeras nemam devojku. Nas dvoje smo zajedno mesec dana, ali smo u nekoj priči sedam meseci. Ne dopada mi se to ponašanje sa Rikijem. Nisam mogao da znam šta se dešava u drugom kraju kuće, sad sam video priloge.
Dragana se sve vreme smejala, ali je tražila od Draška da joj objasni zašto je raskinuo sa njom. On joj je odgvoorio:
- Ne možeš tako da se ponašaš. Da ideš iz jednog kreveta u drugi – rekao joj je Draško. – Kako možeš da pričaš okolo da sam ja ušao zbog tebe?
- Nisam to rekla. Nisam imala ništa sa Milošem!- branila se Dragana.
- Dragana je derište – rekao je Peđa. – Ona nije svesna da joj to ponašanje neće pomoći.
U razgovor se umešala Milica:
- Tebi Draško treba da bude jasno da ste vi ušli kao par i da vas narod gleda. Morate da se držite zajedno, a ne da svako spava odvojeno i da se mazi sa drugim. Istovremeno, ne može Zorica da kritikuje Draganu, kad se isto ponaša.
Draško se buni što mu se drugi rugaju, to mu se ne dopada. Dragana mu je zatim obajsnila svoje prethodne veze.
- Ako slučajno o nekom svom dečku saznam da me je nešto prevario, zeznuo, onda se kasnije svetim, brukam ih kako umem i znam. Ne želim da neko od mene pravi budalu.
Uveče, Draško je zaspao kod bazena, a Dragana u Miloševom krevetu. Očigledno su se dodirivali ispod pokrivača, gledali su se dugo, Miloševa ruka je bila ispod pokrivača i pomerala se, Dragana je uživala.
 

jelajelena

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2011.
Poruke
1.175
Broj reagovanja
8
RE: ZVEZDE I TRACEVI

Areta Frenklin najavila povratak

[youtube]

Proslavljena pevačica Areta Frenklin, najavila je da se uskoro vraća na binu, nakon što je prošle godine morala da otkaže brojne zakazane koncerte zbog bolesti.
 

jelajelena

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2011.
Poruke
1.175
Broj reagovanja
8
RE: ZVEZDE I TRACEVI

Bojanić u Urgentnom, Firči izbačen! (VIDEO)
Izvor: S media
news_5726.jpg


Posle pregleda u Urgentnom centru ustanovljeno je da je folker Miloš Bojanić koga je bubnjar Ivan Fece Firči pogodio plastičnom flašom u glavu, samo lakše povređen i da neće biti potrebe da bude zadržan na bolničkom lečenju – saznaje S media od PR Urgentnog centra Draga Jovanovića.
U međuvremenu bubnjar Ivan Fece Firči koji je polio sokom Bojanića a onda bacio flašu a ona odskočila i pogodila ovog blizu očiju, diskvalifikovan je, a pravni tim RTV Pink će odlučiti da li će ga tužiti ili ne.

- Miloš Bojanić je i dalje na pregledima, ali neće biti zadržan, jer su doktori procenili da su povrede lakše prirode. Utvrđeno je da ima manji podliv, jer je dobio udarac u glavu plastičnom flašom u kojoj je bila određena količina tečnosti, istakao je Jovanović.

[youtube]
Da li je produkcija preterala kada je na jednom mestu okupila ljute neprijatelje i pustila ih da se obračunavaju zarad veće gledanosti? Publika je imala priliku da tokom uključenja u rijaliti u četvrtak u prepodnevnim časovima, prvo vidi verbalni, a onda i fizički okršaj Miloša Bojanića i Ivana Fecea.
Frka se dogodila na sastanku na kom su dvorani trebali da se izjasne o vladavini Miloša i Maje. Firči je savetovao sve da ućute, ali je novinarka Dragana Tripić počela da se svađa sa Milošem. U nju se umešao i Firči, na šta je Miloš rekao "seljanima" da ne slede "svog vođu" jer je čitao u novinama da je "zlostavljao rođenu sestru".
Iznervirani Firči se popeo na sto, polio Miloša sokom iz flaše, a onda bacio flašu o sto koja je odskočila. Miloša je flaša pogodila u predelu očiju, jedno oko mu se nadulo i krenula je da curi krv. Dvor: Firči i Bojanić nastavili svađe sa Farme


Ubrzo je izdato i saopštenje povodom incidenta.
- Ivan Fece Firči je diskvalifikovan zbog fizičkog napada na Miloša Bojanića. Firči je diskvalifikovan odlukom Krunskog Saveta, a o eventualnim sankcijama prema njemu će odlučivati pravni tim Pinka. Milošu Bojaniću je ukazana prva pomoć, a zatim je prebačen u Urgentni Centar radi detaljnijih pregleda", piše u saopštenju produkcije.
Pokušali smo da stupimo u kontakt s Firčijem, ali je mobilni telefon bio isključen…
 

jelajelena

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2011.
Poruke
1.175
Broj reagovanja
8
RE: ZVEZDE I TRACEVI

Bojanić: Dobro sam! (FOTO)
Izvor: Puls.online

news_5735.jpg


5768_milos-bojanic02-foto-d-zivancevic_af.jpg


5769_milos-bojanic05-foto-d-zivancevic_ahf.jpg
Maskiran kapuljačom, sa velikom modricom i krvavim podlivom na oku, Miloš Bojanić je u pratnji organizatora rialitija "Dvor" izašao iz Urgentnog centra, gde je proveo nekoliko časova na lekarskim pregledima, dok ga je čekala zabrinuta supruga Branka.
Ipak, vratio se u rialiti, a medijima će biti poslato još jedno saopštenje u vezi s incidentom (kada je Firči isprovociran Miloševim dobacivanjem bacio plastičnu flašu i pogodio ga u glavu)- Nemojte molim vas - govorio je organizator koji je Bojanića i doveo u Urgentni centar.
- Nemojte da ga slikate - bio je smiren, a Bojanić je za to vreme navlačio kapuljaču preko glave.
- Nemoj ništa da pričaš Miloše svi će dobiti zvanično saopštenje govorio mu je čovek iz organizacije Dvora.
- Jedino da te prebijem zbog otg aparata - našalio se Miloš a onda dodao:
- Ali kad nism prebio onog Firčija, neću ni tebe - smejao se Miloš.
Na pitanje ekipe "Blic Pulsa" kako se oseća pošto se vidi podliv ispod oka, a na to oko ne može ni da gleda Bojanić je rekao:
- Dobro sam, dobro sam sada - a organizator ga je prekidao govorivši mu da ne daje nikakve izjave.
Ali kada su novinari Milošu rekli da navijaju za njega, situacija se potpuno obrnula!
- Ma šta se ja krijem, pa videće narod, iovako će videti svi - govorio je Bojanić dok je skidao kapuljaču.
- Ma slikaj me slobodno, pa šta sad. I nemojte ni da puštate one sa kapuljačom slike - reče Miloš kog odvedoše na sledeći pregled.
 

jelajelena

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2011.
Poruke
1.175
Broj reagovanja
8
RE: ZVEZDE I TRACEVI

Janković: Šta je sledeće u rialitiju? Ubistvo?

Izvor: S media

news_5738.jpg
Iako produkcije rialitija koji se emituju na domaćim TV stanicama tvrde da su svi učesnici podvrgnuti psihološkim testovima, zabrinjava to što oni imaju pravo da sami pozovu psihijatra ukoliko procene da im je potrebna pomoć. Šta ukoliko osoba nije svesna da joj treba razgovor sa stručnjakom ili čak, neka vrsta terapije? Šta ukoliko se utvrdi da joj je lečenje neophodno, da li izlazi iz rialitija, ili ostaje kao Milica Majstorović za koju je pisano da svakog dana pije lekove za smirenje?

- Sve su agresivnije verbalne komunikacije u rialiti programima i bilo je logično da granica bude pređena i da svađe prerastu u nešto mnogo teže i gore, a to su fizički obračuni. Šta je sledeće? Ubistvo? Kad se jednom granica pređe, jako je teško vratiti se na staro - kaže za S media portal psiholog Aleksandra Janković.
Ona kaže da je posle prećutne dozvole organizatora TV Hepi da dopusti tuču između Đanija Ćurčića i Grua slično učinila i produkcija rialitija “Dvor”.
- Ta tuča je kao grudva snega pokrenula lavinu sličnih događaja. Samo ubacivanje u šou Đanija, izuzetno agresivne i nekontrolisane ličnosti i njegov “zadatak” da malo prodrma ostale učesnike, doveli su do toga da on prvo verbalno a onda i fizički napada sve one koji mu se učine pogodnim za to. Situacija se otrgla kontroli! Granica je pređena i kada je u “Dvor” bio ubačen Miloš Bojanić, to je veoma namerno urađeno, jer taj neko ko je to zamislio, znao je da će sigurno doći do konflikta između njega i Firčija. Sve što se sad dešava posledica je tako napravljene atmosfere, i sve je to još više pogoršano velikim količinama alkohola – objašnjava naša sagovornica i dodaje:
- Ne smatram da je tu odgovorna samo produkcija, već i gledaoci koji poput antičkih u gladijatorskim arenama traže krv radi zabave. Kad pitate za psiho testove, moram vam reći da svako sa iole iskustva u ovom poslu može i na prvi pogled da vidi da Đani ima problem. Kao i Miloš koji je izgovorio nekoliko rečenica koje su me navele da zaključim tako nešto, a jedna od njih je “Ja nisam Miloš, već kralj….” Slične stvari su se dešavale glumcima koji nisu mogli da “izađu” iz uloge, da se vrate normalnom životu. To će biti problem za većinu učesnika rialitija, postaće, ako već nisu, ovisnici rialiti programa, neće moći da se vrate u svakodnevicu, već će ići iz programa u program. i to nije samo zbog novca, već je bitna njihova namera “da završe ono što su započeli”. Ako nemaš gde da staviš psihopatu, nek to bude u rialiti – zaključuje Aleksandra Janković.

Produkcije "Dvora" i "Parova": Svi učesnici su prošli psiho-fizičke testove!

Kako nam je rekla Silvana Stanković, ispred produkcije "Parova" na TV Hepi, svi učesnici u njihovom rialitiju su išli na sistematski predgled.
- Prošli su sve preglede, vadili su im krv, radili su testove na narkotike...
Što se tiče rialitija "Dvor", mnogo opširniji odgovor na isto pitanje "da li učesnici prolaze psiho-fizičke testove" dobili smo od Jelene Avramović, glavnog producenta "Media Prajm Tajma".Doduše, pre najnovijeg incidenta na relaciji Bojanić-Firči
- Svaki učesnik projekta Dvor, prošao je sve potrebne analize krvi i internistički pregled (opšte stanja organizma) u zdravstvenoj ustanovi koju je produkcija odredila. Niko od učesnika nije mogao da uradi preglede negde drugde i donese gore pomenute rezultate. Pored opšteg stanja organizma, svi učesnici su uradili odgovarajuće psihološke testove sa timom psihologa angažovanih od produkcije.
Sve ove preglede i testove su svi učesnici Dvora prošli pozitivno. Neki pojedinci imaju svoju adekvatnu terapiju koju već godinama koriste i to naravno imaju i na Dvoru. Kada dođe do bilo kakve teskobe u zdravstvenom stanju svakog od učesnika Dvora, produkcija odmah reaguje tako što doktor pregleda pojedinca i pruža mu se adekvatna medicinska pomoć na licu mesta, ili ukoliko je potrebno zakazuje se specijalistički pregled - hitno, uz pratnju ovlašćenog lica iz produkcije.
Psiholozi svake nedelje posećuju učesnike projekta, ukoliko oni izraze želju za razgovorom. O tačnim terapijama pojedinaca (ukoliko ih uopšte ima),ne govorimo. Pitanje takve prirode ćete moći lično da postavite svima kad budu napustili projekat.
Pošto produkcija nije vaspitni organ, svako od učesnika je odrasla osoba i odgovara za sve svoje postupke, pa i one nakon prekomerne upotrebe alkohola, istaknuto je u saopštenju koje je dan pre Bojanićevog povređivanja upućeno putem mejla.

N. G.
 

jelajelena

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2011.
Poruke
1.175
Broj reagovanja
8
RE: ZVEZDE I TRACEVI

Čim se vratim s Maldiva, ulazim u studio s Bregom!

int_67.jpg


Hrvatska pop zvezda Severina Vučković, koja je nedavno u srpskoj prestonici predstavila dvostruki DVD i kompakt disk sa prošlogodišnjeg koncerta u „Beogradskoj areni“, pod nazivom „Tridesete uživo“, ističe da u novoj godini nema specijalnih želja. Što se poslovnih planova tiče, u 2011. očekuje je snimanje novog studijskog albuma, ali to kad se bude vratila sa Maldiva gde odmara zajedno sa svojim novim dečkom, srpskim biznismenom Milanom Popovićem.
Na pitanje (postavljeno pre raskida sa Slavkom Šainovićem) da li planira da se uda u 2011, Seve kaže:
-Mislim da svaka devojčica još u najranijem detinjstvu sanja o udaji. Tome nas mame uče još od malih nogu i na to gledamo vrlo romantično. Međutim, u tridesetim godinama shvatimo da te naše želje možda i nisu nešto najbolje što može da nam se dogodi. Ne znam kada ću se udati i da li će to biti u 2011. Ne znam kako čovek to može čvrsto da reši. Mislim da tek u tridesetim postajemo prave žene i da su to najlepše godine. Tada se događaju istinske ljubavi i na pravi način počinjemo da mislimo i osećamo. Sve pre toga je samo obično zaljubljivanje.
A o planovima za sledeću godinu kad je reč o poslu najseksepilnija Hrvatica kaže:
- Do Nove godine nemam dana pauze, a mislim da ni Goran nema, jer radi svoj album. Međutim, već u januaru planiramo da uđemo u studio i počnemo da radimo. Razgovarali smo o albumu, imam 14 jako dobrih pesama, od poznatih, manje poznatih i anonimnih autora, sviđaju mi se. Nemamo tremu, Goran se nasnimao toliko albuma i kad smo radili “Zdravo Mariju”, jedini prioritet nam je bio da se sviđa nama, da nam bude lepo, da nam bude fino, da ga možemo slušati i za deset godina, mislim da smo uspeli. Napravili smo odličan album, nijedna pesma mi nije dosadna. Baš sam srećna što je RTS želeo da snimi ovaj koncert, jer neke dobre stvari se ne zabeleže. Mislim da su nastupi u Beogradu bili moja najbolja izdanja. Kad sam odgledala ovaj DVD koji smo ušminkali, rekla sam sebi, ja ovo neću ponoviti, barem ne ove godine. Bila sam u punoj snazi i sve se složilo, publika je igrala i pevala, sve je bilo savršeno. Darko Drinovac je režirao većinu mojih spotova, putovao kao deo ekipe i snimao video pozadinu, a onda kada smo se vratili, rekao da ima dovoljno materijala za dokumentarac. On ga je i nazvao “Kad se pretvorim u Severinu”. Ima jedan zanimljiv detalj, novinarka me nešto pita na probi, a ja bez šminke, ičega, kažem joj - samo da se pretvorim u Severinu – stavila sam naočare i počela da pričam – rekla nam je Severina.
N. Grujić
 

jelajelena

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2011.
Poruke
1.175
Broj reagovanja
8
RE: ZVEZDE I TRACEVI

Anđelina i Bred imaju finansijskih problema?!
Izvor: S media
news_5772.jpgIzgleda da prelepi holivudski par, Bred Pit i Anđelina Žoli imaju probleme, i to finansijske prirode, pišu američki mediji proteklih dana.

Iako važe kao veliki dobrotvori koji mnogo novca daju u dobrotvorne svrhe, izgleda da je slavni par odlučio da malo smanji svoje troškove, kako bi izbegli problem sa finansijama.

- Bred Pit traži od Anđeline Žoli da smanji broj zaposlenih u kući, ali i da smanje putovanja. Takođe joj je rekao da bi trebalo da prestanu trošiti toliko novca na umetnička dela, skupa vina i retke knjige. On smatra i da sada treba manje novca da daju dobrotvorne svrhe, izjavio je izvor blizak paru, za “Nešenal Enkvajer”.

Bogatstvo ovog holivudskog para procenjuje se na oko 250 miliona dolara, ali glumački par u poslednje vreme više troši nego što zarađuje.

Američki mediji čak pišu kako je Bred otpustio učiteljicu francuskog, koja je podučavala njegovu decu, rečima: “Ne možemo sebi više priuštiti vaše usluge”.

(Blic)
 

jelajelena

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2011.
Poruke
1.175
Broj reagovanja
8
RE: ZVEZDE I TRACEVI

Vlada se na rođendanu borio sa dudama!
Izvor: Alo

news_5756.jpg


Poznati voditelj Vladimir Stanojević proslavio je 29. rođendan, a prijatelji mu namestili slatke muke i naterali ga da pojede veći deo torte koja je bila u obliku ženskih grudi.

Vlada je bio oduševljen poklonom i nije bio sebičan, pa je tako svim ljudima koji su bili te noći u klubu „Stefan Braun“ ponudio malo „njegovih duda“ na kojima je pisalo „Vladin san“.
- Bio sam oduševljen poklonom, a provod je bio fenomenalan! Najsrećniji sam bio jer su pored mene bili ljudi koje volim i poštujem - rekao je Stanojević.
Na rođendanu je bio i veliki broj poznatih ličnosti koje su dobri prijatelji s njim, poput Minje Miletić, Filipa Živojinovića, Boška Jakovljevića i drugih!
 

jelajelena

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2011.
Poruke
1.175
Broj reagovanja
8
RE: ZVEZDE I TRACEVI

Jelena Karleuša: Spremam album mog života
zvor: story.rs
news_5751.gif


Muzička zvezda Jelena Karleuša otpočela je danas rad na novom albumu, u studiju Ateljea Trag.

Pevačica CD planira da izda na leto, nakon čega sledi još jedan beogradski koncert. Radost povodom početka rada na jubilarnom, desetom CD-u, Karleuša je podelila i sa fanovima na Facebooku, kojima se obratila sledećim rečima.
-Početak rada na novom albumu. ..Ako se po singlovima album poznaje, biće to album mog života...Volim vas sve i želim vam lepo veče
 

jelajelena

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2011.
Poruke
1.175
Broj reagovanja
8
RE: ZVEZDE I TRACEVI

JK i u Novom Sadu skidala muškarce na sceni! (FOTO)

news_5561.jpg


1297618898jelena.jpg


jelena2.jpg


1297619289jelena3.jpg


jk-6-unutra.jpg


Na jučerašnjoj promociji singla "Muškarac koji mrzi žene" u novosadskom klubu "Dolly Bell" Jelena Karleuša je ponovo bila u elementu.

I ovog puta odabrala je jednog momka iz publike koji je na kraju na sceni ostao gotovo potpuno nag. Klub nije bio dovoljno velik da primi sve one koji su želeli da čuju i vide trenutno najtraženiju srpsku estradnu zvezdu. U publici su pored Jelenine majke Divne viđeni i njen PR Zoran Birtašević kao i nezaobilazni Boki 13.


Izvor (Svet)
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
a di je goli frajer?... na ovo smo navili... kod JK, ništa novo...:jupi::neznam::da:
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
verovatno...od nje ništa lepo za videti...al di je taj frajer, to se ja pitam?:jupi::neznam::da:
 

bikkojisedi

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
04.01.2011.
Poruke
380
Broj reagovanja
19
Horoskop
Ovan
neznam šta je to toliko intrigantno od jedne JK , ona ispade još i pametna žena uzima pare na budalaštine, i neznam u čemu je to Boki 13 NEZOBILAZAN,on kad bi mogao zaradjaviao bi pare u skoplju a ne ovde i verovatno i neplaća porez!
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
možda je zato Boki i ovde, da na taj način zaradi pare od nekih koji vole takve budalaštine, za JK, nemam šta da dodam... :neznam:
 

jelajelena

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2011.
Poruke
1.175
Broj reagovanja
8
Novak: Zbog Jelene me ne pitaj za Anu

d7vkrku3p9zjx1t7jrud.gif


rujb6f53rncersx4x7oz.jpg


Posle dve godine odsustva, Novak Đoković je konačno gostovao u jednoj domaćoj emisiji, kod Ivana Ivanovića na TV Prvoj

Sjajno raspoložen, teniser je pričao o drugoj osvojenoj tituli na otvorenom prvenstvu Australije, o ponudi da glumi u filmu, o svojim imitacijama i još mnogo čemu.

- Fenomenalno sam počeo godinu, ne mogu da poželim bolji start. Ali tek je početak sezone i moram još mnogo da radim da bi ostvario svoj cilj i postao broj jedan.....
http://www.smedia.rs/zabava/index.php
 

jelajelena

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2011.
Poruke
1.175
Broj reagovanja
8
Kad mi neko pomene Bokija 13......... uh
10113.gif
b0193991ff1fae9aca9717c627e13ad0.gif
 

jelajelena

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2011.
Poruke
1.175
Broj reagovanja
8
DVOR: Miloš Bojanić napustio šou!

4rcj5ieyl8vg0x8qofmt.gif

[youtube]
Boki 13 posle žučne svađe, naterao Miloša Bojanića da se spakuje i izađe sa Dvora!

Bokiju 13 nisu potrebne plastične flaše! Svojom upornošću uspeo je da pomuti pamet Milošu Bojaniću i ovaj se spakovao i otišao do kapije Dvora i izašao napolje! Ostali dvorani su u neverici gledali i komentarisali njegov odlazak, ali su se ipak pitali da li će se možda kralj, ipak vratiti u kraljevstvo...
http://www.smedia.rs/zabava/detalji.php?id=5804&vest=DVOR:-Milos-Bojanic-napustio-sou!--(VIDEO)
Izvor r.s. zabava
 
Vrh Dno