Živeti u selu ili u gradu?

Taca

ona, stara
Član
Ako misliš da na selu nema „zvukova“ živiš u zabludi. Komšije na selu imaju posebnu želju da ti puštaju muziku na najjače u svom dvorištu i istope mozak i zdrav razum. I decu koja neprestano vrište, plaču i urlaju. Imam i ja decu ali nikada nisu kmečali, šta se dešava njihoj ne mogu da pojmim.
Maštam da otvorim kafanu pa da ih satrem tamburašima do 4 ujutro. Onda će deca da im spavaju preko dana a neće imati želju ni da slušaju Žareta i Gocija.
Gunđ. 😎
 

simpleman

Poznata ličnost
Član
Taca u kafani sa tamburašima onako plava kao sa jučerašnje slike,zamišljam tooo:laugh:,nego sada sam pogledao ili bolje rečeno poslušao ko je taj Žare i Goci i sada mi je sve jasno.Ja ovde nemam nikakvih problema sa zvukovima komšija iako su svuda oko mene.Možda i oni slušaju tog Žareta i Gocija ali se ne čuju.Ovde su inače sve uglavnom Ličani i 1/3 Bosanci onako po slobodnoj proceni.Interesantno je ovo selo,kada neko recimo umre onda svi daju pare bez obzira dali su možda bili u svadji ili sl. Kada se dete rodi ide se po selu i zove na čast,jedino kada je prinova može te iznenaditi pucnjava u sred noći ali kratko i to bi bilo to što se buke tiče.Uglavnom se svi pozdravljaju a deca imaju svu slobodu i mogućnost igre bez bojazni od saobraćaja,manijaka i sl.
 

Taca

ona, stara
Član
Moje selo je postalo preurbano i preveliko, nema mesta da se parkiraš, ima nas verovatno preko 30.000, ne mogu sve da poznajem mada oni i dalje poznaDu mene. A juče se desio i jedan nemio događaj koji nas je sve potresao toliko da se upitam da li su živi bezbedni kada mrtvi nisu i da li želim da živim ne ovde, nego na ovoj planeti! :(
 

simpleman

Poznata ličnost
Član
Taco da greškom nisi preterala sa nulama,mislim na ono da vas ima preko 30.000,Bačka Topola ima nešto manje od 15.000 stanovnika,ima svoje registarske oznake ali se ne vodi kao selo nego gradsko naselje.Nego u jednoj od nedavnih tema,mislim da se radi o Horor ili sl. sam rekao da se ne treba bojati mrtvih već živih i da rado prošetam po nekom groblju jer tamo si siguran(barem što se mrtvih tiče .Glavu gore Taco!!!:thumbsup:
 

simpleman

Poznata ličnost
Član
Onda dobro, a jel' imate I tramvaj u tom vašem selu od 300.000 stanovnika, uuh pobeže i meni jedna nula:rolleyes:.Kopaju ljudi svuda i skoro im više ništa nije sveto.
 

simpleman

Poznata ličnost
Član
Lep pogled sa ovog prozora a u daljini se vidi I seoski helidrom.Lepo je to vaše selo!Ne verujem u maNdjije ali me nešto kaže da to selo počinje na slovo B......:D:rolleyes:
 

Taca

ona, stara
Član
Na B definitivno ali nije Beograd ako na to ciljaš. Blizina glavnog grada svakako utiče na veličinu mesta.
 

simpleman

Poznata ličnost
Član
Nisam baš toliko zaostao da ne znam da Beograd ima malo više od tvojih 30.000 koliko imaju Stari i Novi B. Možda samo tako izgledam:D:rolleyes:
 

Taca

ona, stara
Član
Ne bi trebalo da iznosiš svoje zaključke javno. Pogotovo što je u pitanju moje mesto stanovanja. Da želim, sama bih napisala. Može nešto i da se prećuti. 🙄
Što se vas tiče, ne smeta mi, ali mi smeta zbog ovih odvratnih, ititirajućih voajera i čkiljača. Smeta mi što gledaju moje fotke u Galeriji, smeta mi što čitaju šta pišem, što postoje...sve mi smeta.
 

simpleman

Poznata ličnost
Član
Izvini Taco ako sam nešto pogrešno uradio,nisam imao loše nemere.Pošto si postavila sliku,navela si i sama da je blizina glavnog grada kao i da je definitivno na slovo B ali da nije Beograd,vidi se reka.pa ne moraš biti mnogo pametan da sam doneseš zaključak.Mislio sam i da na neki način testiraš moje znanje.Nisam znao da ti toliko sve smeta:(.Ja sam na par mesta napisao gde živim a ako nekome treba napisaću ponovo kao i puno ime i prezime a može i broj lične karte ako treba jer nemam šta da skrivam,tako da mi niko ne smeta.Dobro si došla u moj dom ako ti ikada nešto zatreba ili bolje rečeno u naš dom,kod mene i moje ženice:thumbsup:
 

simpleman

Poznata ličnost
Član
Dobro nam došla,voli moja supruga pričati tako da bi vas dve sigurno našli dosta zajedničkih tema.:thumbsup:
 

simpleman

Poznata ličnost
Član
Nemoj samo to molim te...,eee crni Nicky sada si gotov od tvoje Sis Tace,napisao si i ti reč Ženica, izgleda da nisi upućen da tvoja Sis dobije dijareju od te reči.Baš mi je sada žao Tace:(:(
 
Vrh Dno