• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Zgrada na zgradu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Maximus

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.02.2009.
Broj reagovanja
22
Horoskop
Ovan
Zgrada na zgradu :laugh::da:

Породични стамбени комплекс у Сингапуру, кроз овај пројекат предводио "Оле Сцхеерен" архитектуре фирме ома. Другачији приступ простору и друштву са уграђеним површине 170.000 м2 32 блокова станова и осам хектара земљишта.

oma01.jpg

oma02.jpg

oma04.jpg

oma03.jpg

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Svaka cast! Odlicno osmisljeno, puuno zelenila sto mi se svidja, krovovi lepo sredjeni, fontana i bazeni ako sam dobro uocila, oni na zadnjem stpratu - vidik im se sirik... milina. Jos da su ubacili poveci trzni centar oni iz tog geta ne treba da izlaze.

Quaresma

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
23.12.2009.
Broj reagovanja
1
Ovo je fenomenalno! :fasciniran:

K

Kiboz

Gost
Stvarno moćno...a jel ovo postoji(koliko vidim po slikama-ne :laugh:) ili je u planu...ako je u planu, gde?

Darko-Raul

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
14.02.2010.
Broj reagovanja
3
Vrlo zanimljivo.. B) Imaju visak para izgleda.. :laugh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno