• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Ženski izrazi i muški uleti

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
8 ženskih izraza kojih se muškarci trebaju čuvati

Žene slove kao one koje su uvijek spremne za razgovor, ali i za svađu. U verbalnim obračunima ponekada se služe argumentima, no svoju žensku tvrdoglavost ponekad potkrijepe izrazima koji muškarce ostave zbunjenima s znakom upitnika iznad glave.

60416136.jpg

Što misle žene kada kažu:

1. U redu - Ja sam u pravu. O čemu se god raspravljali, ovom rečenicom završava svaka polemika.

2. Dobro onda - Moram dobro razmisliti prije nego što odlučim kako ću te kazniti.

3. Ništa - Zatišje pred buru. Dobro se pazite!

4. Pet minuta - Ako je riječ o odijevanju znači pola sata.

5. Hvala - Ne razbijajte glavu. Samo recite 'Nema na čemu'.

6. Samo izvoli - Zapravo misli 'Samo izvoli ako se usudiš' (o čemu god da se radi, radi mira u kući za muškarce je nabolje da odustanu od toga).

7. Ne brini, ja ću – U ženskom prijevodu to bi bilo da vas je zamolila da nešto napravite, a vi to niste učinili.

8. Duboki uzdah - Nije prava riječ već neverbalni izraz koji znači da žena ne može vjerovati kako troši vrijeme na svađu s vama.

6 naj(ne)uspješnijih muških uleta

Ruža je adut koji uvijek pali, a u kojom će smjeru krenuti muška kreativnost ponekad je teško pretpostaviti. S obzirom da je prvi dojam najvažniji i teško ga je popraviti, a o njemu često ovisi i ishod udvaranja, muškarci se trude biti originalni i zadiviti.

1. Jednostavan razgovor - najjednostavnije i najsigurnije je započeti razgovor predstavljanjem. Ako kažete svoje ime i upitate svoju odabranicu možete li je počastiti pićem, vjerojatno je nećete natjerati u bijeg.

2. Seks sačuvati za spavaću sobu - ako i planirate avanturu za jednu noć, nemojte to odmah javno dati do znanja. Pristup rečenicom 'Bojim se mraka, mogu li spavati s tobom?' prije će završiti okretanjem očima nego pristankom.

3. Romantika - koliko god prezirali filmske večere uz svijeće, teško je odoljeti lijepim, romantičnim gestama poput poziva na šetnju uz plažu. Time nećete uvrijediti osobu, a ona će više cijeniti vaš iskren i skroman pristup. Čak i ako odbije poziv, barem ćete znati da nije romantičan tip kao vi.

4. Izbjegavati otrcane fraze - ako ne želite da vaša odabranica pomisli kako ste neoriginalni, dosadni i neiskreni, izbjegavajte isprazne fraze poput 'Počastio bih te pićem, ali bit ću ljubomoran na čašu u tvojim rukama'. Osim toga, ovakvi klišeji daju dojam da je ona samo još jedna u nizu kojoj ste pokušali 'prodati' priču.

5. Humor je uvijek uspješan - važno je razlikovati smiješnu izjavu od one za koju samo vi mislite da je smiješna. Primjer prve bi bio 'Jesam li ti dovoljno zgodan ili trebaš još jedno piće?', a za drugu prethodno navedena. Humor je najbolji način za opuštanje situacije i pozitivan prvi dojam.

6. Granica dobrog uspjeha - tu granicu se prelazi nepristojnim i egocentričnim izjavama. Čak i ako ne mislite ozbiljno, izbjegavajte svaku izjavu kojom biste mogli uvrijediti nečiju inteligenciju ili dostojanstvo, a sebe pohvaliti. Radije odaberite šale na svoj račun nego na tuđi.

Prisjetite se svojih loših uleta, ali i dobrih stvari koje su vam prilikom zavođenja bile pravi "as u rukavu"...

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Što se tiče ženskog značenja navedenih fraza, ima istine u tome :D A što se tiče muškog zavođenja, ima dosta fraza kojih se sećam, a koje su mi išle na živce dok sam ih slušala, primerice: imaš prelepe oči.., Da li smo se već negde sreli? Poznata si mi od negde... A što pali? Možda najbolje spontanost, prirodnost i... iskreni smešak upućen osobi koja nas zanima...

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Slažem se sa nekim značenjima navedenih ženskih fraza.
Oduvek me je nerviralo zavođenje tipa " Imaš divnu kosu" i sl.
Spontanost kod prvog susreta je najvažnija, obostrana spontanost, i iskrenost. Ali, teško je proceniti na prvom susretu da li taj neko sa kojim ste izašli govori istinu, jer se slabo poznajete. Drugačije je sa osobom koju dugo poznajete i sa kojom spontano želite da ostvarite bliži odnos, posle dužeg poznanastva ili prijateljstva.

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Ako u svemu nađemo manu, onda me ne čudi kako ništa muškarcima ne preostaje da započnu bilo kakav kontakt. Sve je već odavno izlizano i nema tu šta da se novo izmisli - topla voda?

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Nemoj tako Boki, umete vi muškarci i te kako da priđete ženama i bez ofucanih fazona i bezveznih fraza... ovde ne mislim na klince do 20 god. već na ozbiljne i zrele muškarce... Uvek se može početi razgovor sa Dobar dan ili Dobro veće... ostatak razgovora zavisi od individue do individue...:thumbsup:

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Uvek će se naći neko da kaže: Već viđeno. Nekad je bilo kada se dvoje zagledaju, pa razgledaju, pa dogledaju - usledi pitanje: Jel' će se registrujemo? :laugh: A sad...ugađaš, ugađaš, ugađaš i opet sleduje: baš si dosadan, providan, već sam to čula, već sam to videla, itd.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Žene su čudo, moj Boki... neki put im je potrebno dosta vremena da ih zaineresuješ a nekada samo par minuta... svakako to zavisi od žena... ja mislim da ti imaš veliki spektar dobrih tema za razgovor ali ponavljam žene su čudo...
Nisi se ti rodio u pravom veku....:(

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Nije stvar u već viđenim uletima, nego u otrcanim, koji zbune ili odbiju na prvu loptu. Ali, kako Jasna kaže, sve je to relativno i ovisi o ženi, zavodniku, samoj situaciji... Pronašla neke upade koji su ispitani muškarci naveli kao originalne, ali "blesave":
Nedavno je pored mene prošla žena s dečijim kolicima. Rekao sam joj: "Baci, napravit ću ti novo."
Imaš ime ili te mogu zvati "Moja"?
Tvoji roditelji sigurno proizvode oružje. Ti si prava bomba!
Možeš li mi dati svoju sliku? Hteo bi pokazati Dada Mrazu što si želim.
Mogu dobiti tvoj broj? Izgubio sam svoj.
Upravo pišem telefonski imenik. Mogu dobiti tvoj broj?
Ti si sigurno vanzemaljka. Ne postoje tako lepe cure na Zemlji.
Kakav je osećaj biti najepša osoba u prostoriji?
Izgubio sam se. Smijem li ostati s tobom?
U enciklopediji sam pronašao tvoju sliku - pod pojmom seksi.
Nešto si zaboravila. - Što? -Mene!
Hej mala, tvoje noge mora da su umorne jer mi hodaš po mislima cijelo vrijeme.
Tvoja odeća bi najepše izgledala na stolici pored mojeg kreveta.
Imaš lep nakit, voleo bih ga videti na mojem noćnom ormariću.
Znaš što bi lepo izgledalo na tebi...? Ja!
Je li ovo kamen u mojem džepu ili sam sretan što te vidim?
Je li ovde tako vruće ili si to ti?!
Imaš lepu majicu. Možeš li je skinuti da je malo bolje pogledam?
Bok mala, ja zarađujem više nego što ti možeš potrošiti!
Imaš lepu majicu. Izgledala bi predivno na mojem podu.
Kakav je osećaj biti najlepša devojka u gradu?
Da li smo u rodu? Želiš li biti?
Što devojka poput tebe radi na ovakvom mjestu?
Hej, netko je prdnuo! Idemo van...
Dolaziš li ovamo često?
Gdje si bila celog mog života?​

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Gdje si bila celog mog života? Samo ovaj zadnji koristim, odn. kažem naglas sam sebi, ali kada kažem onda to i mislim. Ali je sve ređeeeeee.....:unsure:

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Evo i ideja koje je jedan portal procenio za luzerske i uspešne ulete:

Pet pobjedničkih uleta:
1. Veruješ li u ljubav na prvi pogled ili da došećem ponovo?
2. Imao sam zbilja loš dan, ali me uvek oraspoloži osmeh lijepe cure. Hoćeš mi se nasmijati?
3. Osim što si lepa, što još radiš u životu?
4. Hoćemo li popričati ili nastaviti očijukati iz daljine?
5. Izgleda da sam izgubio svoj telefonski broj, mogu li umjesto njega dobiti tvoj?

Pet luzerskih uleta:

1. Nakon što uzme kocku leda i razbije ju pred devojkom, kaže: 'Sad kad sam probio led možemo popričati!'
2. Čini se da si se pozdravila s Rajem, jer je sigurno greh tako dobro izgledati!
3. Da li su te uhapsili malopre? Sigurno je ilegalno izgledati tako dobro!
4. Izgubio sam onaj osećaj ljubavi, hoćeš li mi pomoći da ga pronađem?
5. Imaš li kakvu zemljopisnu kartu? Izgleda da se stalno gubim u tvojim očima.

Kako vam se doimaju ovi uleti, hm?

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Ovi luzerski su mi jako smešni i simpatični. Zašto moraju biti luzerski? Zaboravljamo da i takvi mogu da deluju...pozitivno ludo. 43.gif

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Pošto je ipak 21. vek i žene su ravnopravne s muškarcima u mnogočemu, verovatno se mnoge upuštaju u ulete odnosno započinju udvaranje. Ali, kako glase ti ženski upadi, npr?

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Meni ova reč "ulet" stalno uleće...:laugh: Ja bih još o ovome, ali ne smem, uleteću. :roflmao:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
sada mi pade na pamet šta bi ja uradila da sam na mesto Bokija....

Voleo bi da upoznam tvoju mamu, možda nešto novo naučim od nje u vezi kuvanja...

Da li ti je tata vajar kad te je napravio ovako lepu...

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Jao Jaco, padoh sa stolice od smeha! :laugh: Mani mame, već sam bio uhvaćen u mašinu zbog kuvanja, ali izistinski. Više ne spominjem kuvanje. :roflmao:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
e pa onda spomeni tatu...:laugh:
Pitaj jel ima sestru.. ako ima ti joj onda reci:

verujem da nije lepa kao ti...
a ako ima brata:

da li njega da pitam da li možemo da izlazimo....

ma ljudi, potrebna je samo mašta i volja....:thumbsup:

Vrh Dno