• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Ženska lepota ima svoju cenu

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Ženska lepota ima svoju cenu
1777.Stikle_5F00_250_2D00_37553_2D00_1_2D00_2.jpg
Mnoge žene imaju nešto u svojoj garderobi čega se ni po koju cenu ne žele odreći. Zbog toga trpe bolove i ostale neugodnosti, ali, šta je tu je, kako se kaže - sve za lepotu. Moda je često na prvome mestu, a koji se neprijatelji kriju iza njenoga imena?​
  1. štikle- često uzrokuju uganuća, iščašenja i lomove, a njihovo svakodnevno nošenje uzrokuje trajne posledice po zdravlje poput problema s kralježnicom i iskrivljenje stopala te degenerativne bolesti zglobova
  2. traperice niskoga struka - preuski modeli mogu pritisnuti živce na kralježnici i uzrokovati bol u donjem delu leđa. Pritisak na bedra u području prepona može biti uzrok gubitka osećaja na dodir
  3. preuski grudnjaci - mogu izazvati niz neugodnosti poput iritacija i infekcija na koži, kao i probleme s disanjem. Najveći problem predstavlja rak dojke jer preuski grudnjaci pritišću grudi i ograničavaju sustav limfne drenaže preko kojeg se telo oslobađa kancerogenih toksina. Limfna tekućina se ne pročišćava, pa nastaju kvržice i upale
  4. tange - mogu izazvati infekcije jer tokom nošenja odeća se pomiče s jednog dela kože na drugi. Tange se nalaze na osetljivom području gde se bakterije iz debelog crijeva lako mogu preneti na urinarni trakt i uzrokovati infekcije bakterijom Escherichia colli koja može uzrokovati snažne i bolne upale mokraćnog sustava
  5. steznik - povećani pritisak na donji dio trbuha može potisnuti kiselinu do jednjaka i dovesti do žgaravice. Ako se dugo nosi, pospješuje i nastanak čireva i upala, pogoršava stanje crijeva i ometa normalno spuštanje dijafragme tijekom disanja
Izvor:net.hr

Da li imate neki odevni predmet koji nije preterano ugodan, ali ga se ne želite odreći?

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ja , jok.

Nosim samo ono sto mi prija u svakom pogledu.

Pa ne mislim da zaostajem za ovim zenskim mazohistima :D

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Za svim nabrojanim stvarima, nemam potrebu ili ih ne volim, a samim tim ni ne nosim... Ali stikle!.... Ne odricem ih se ni pod razno!:happy:

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Pogledaj, Anuska, ove prelepe crvene cipelice! Ko ne bi pozeleo da ih obuje? :)

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Ja se iskreno mogu odreći ovih štikli, ali steznika nikad! Malo su krive za to i Anuška i Jasna. :thumbsdown:

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Hvala Lutalice , drago mi je da su ti se dopale cipelice ubacila sam ih u tekst jer mi se jako sviđaju. Možda peta malo previsoka ali su lepe.:)

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Meni su traperice ono što najviše volim i nosim.:thumbsup:

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Imam jedne farmerice koje su toliko niskeee, samo jedno dugme ih jedva na kukovim drzi, ali ih toliko volim, nikad ih se necu odreci :cat:

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Imaćeš prilike, kad se malo podgojiš. Jasna, Anuška de pristavite tamo jednu gozbu i nešto za piće, stiže nam Njavica. Farmerice nešto zezaju.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
:laugh::laugh:... verovatno i od Anuške a i od mene... ovde je klopa sremačka... testo, testo i opet testo...:laugh:

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Gde Boki vise, dovoljno sam se nagojila, ko prasac sam neki ali farmerke su i dalje u ormaru :D :D :D

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.520
Horoskop
Ribe
A depilaciju niko ne pominje? Ima li šta neprijatnije od toga? Brazilku da i ne pominjem! Pa farbanje i tretiranje kose. Opasno, kancerogeno, izaziva alergije i uništava kosu. Nadogradnja noktiju. Raznorazne dijete i tretmani. Sve to mnogo više utiče na zdravlje nego par sati nošenja neudobne odeće.

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
Evo mog primera. Izgubim jednu mindjušu te skinem i drugu i nemam ih sto godina u ušima. I šta mi bi, ne znam...
Kupim bižuteriju , dvoje mindjuša, kupim jedne srebrne....mislim vreme je da malo vraćam godine unazad:genije:
Ali ne lezi vraže, stavim ja jedne i odem npr. u bioskop. Lepe, zelene, mislim svi ih vide ...a onda počinje meškoljenje na stolici kao da sam sela na gnezdo osa. Smetaju mi mindjuše, shvatih i šta drugo nego u skidaj. A da zaboravila sam muku dok sam ih stavljala s obzirom koliko dugo ih nisam nosila.
A volim nakit, nebitno od čega je:)

images (50).jpg images (51).jpg images (53).jpg

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.520
Horoskop
Ribe
Nešto se razmišljam da probušim uši...pa alkice, srebrEne.... ;)

Vrh Dno