Žene zvocanjem skraćuju muškarcima život

Beba

Poznata ličnost
Član
NAUČNICI DOKAZALI: Žene zvocanjem skraćuju muškarcima život!


Zbog nezadovoljavajućeg zajedničkog života istraživanje je pokazalo da je kod muškaraca srednjih godina povećan rizik od smrti čak tri puta

Istraživanje koje je sprovedeno u Danskoj obuhvatilo je 9.857 muškaraca i žena starosti od 36 do 52 godine, pokazalo je da postoji povišena stopa umiranja muškaraca u vezama ili brakovima u kojima postoje česti konflikti uzrokovani od strane žena.

Naime, njih 315 umrlo je od stresa za koji se pretpostavlja da je nastao usled svađe sa partnerom. Takođe, zbog nezadovoljavajućeg zajedničkog života istraživanje je pokazalo da je kod muškaraca srednjih godina povećan rizik od smrti čak tri puta.

"Muškarci, za razliku od žena, imaju manje osoba sa kojima mogu da podele svoje brige. Poverljive razgovore o privatnim temama vode tek sa nekolicinom prijatelja ili članova porodice, a ima i onih muškaraca koji nikada o tome ne razgovaraju. To je mogući razlog za povišenu stopu mortaliteta među muškarcima", rekla je doktorka Rike Lund iz Odeljenja za javno zdravlje Univerziteta u Kopenhagenu.

Ona kaže da je muškarcima partnerka često jedina osoba kojoj žele da se povere. Međutim, kada ona postane glavni uzrok briga i nerviranja, muškarci postaju depresivni, a to može biti pogubno po njihovo zdravlje.

Takođe, kada su pod stresom, oni su skloni brzoj hrani, alkoholu, muči ih nesanica, a to sve narušava zdravlje.Sa druge strane, dansko istraživanje je pokazalo da se žene za razliku od muškaraca manje uznemiravaju kada im partner pridikuje i da njegovo zanovetanje ne utiče negativno na zdravlje partnerke.
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Muskarci placju danak modernim nacinom zivota. Ranije su nas zene ubijale sekirom, na spavanju, sada to rade zvocanjem, lagano nas ubijaju. No, sva je sreca da je ispitivanje izvrseno u Danskoj, a ne kod nas, jos vise bi nas izginulo. :D
Nesto je trulo u drzavi Danskoj!
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Znam ženu koja je mužu" zvocala" u kolima, bio je malo valjda dopingovan, išli su sa slave od prijatelja. Bojala se, nikada pijan nije vozio tako brzo kao tada...na svako malo ležeći policajci! Rekla bih ipak da mu je samo skretala pažnju, medjutim i to je smetalo, stao je na sred puta, izašao otvorio vrata i izvukao je napolje. Vratio se u kola i otišao put kuće.
Što je najveće zlo, sve se to dešavalo nekih 30-tak km. od kuće.
Šta je dalje bilo, ništa dobro...
Možda je onako malo teži primer za temu ili nije za temu jer ne bih to nazvala zvocanjem...strahom koji nije mogla držati u sebi!
 

Beba

Poznata ličnost
Član
To bi bila duga priča. Nemate pojma šta se sve izdogadjalo a zaista bi bilo previše ... Reći ću samo da kada je ona stigla kući, a teško je to izvela...suprug je spavao u sobi!
Bolelo ga uvo...ali i sutradan kada je došao sebi!
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Volela bih da malo muški nešto kažu na tu temu zvocanja, jer mi žene nismo objektivne verovatno i smatramo da pričamo ono što treba:oops:
 

Gđa Blejz

Izmišljen lik
Član
Iz meni nepoznatog razloga moja okolina tvrdi da stalno zvocam. To naravno nije istina, sve sam u pravu, a za svaki slučaj, držim sekiru u podrumu iako se ne grejem na drva. :smuggreen:

Jednom sa imala "situaciju" kao gospođa iz priče mada ne sa suprugom već sa kolegom i prijateljem, vrlo bliskom osobom koga smatram članom porodice. Njegova, tada trudna žena, on i ja išli smo u Grčku u šoping. Krenuli smo posle posla, umorni, njoj je teško padala vožnja u tom stanju i verovatno iz tih razloga on je vozio prebrzo kroz Makedoniju uprkos ograničenjima, (inače se plašim prebrze vožnje ako vozi neko drugi osim mene). Elem, ja tu zvocam, gunđam, upozoravam, do trenutka kada on izludi, posvađamo se do te rečenice: ako ne prestaneš, ostaviću te ovde da se vratiš peške (500 km!?). U sledećem trenutku, zaustavlja nas policija i posle dugih pregovora, puštaju nas bez kazne koja je bila poooovelika. Ja naravno trijumfujem, on ćuti kao bubica. Karma je čudo. :D:whistling:

Hoću da istaknem da žene ne zvocaju, pogotovo u vožnji, već realno ukazuju. Muškarci su ti koji zvocaju u vožnji, komentarišu, pridikuju i dovode te do toga da postaneš nesiguran.:grumpy:
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Žene ne zvocaju samo zbog prevelike brzine...nego i ...hahahahaha znam da ima primera, i ne stidim se ali znam i da postoji granica u svemu!
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Evo moj lični primer:
Kada su odnosi zahladneli, svaka moja reč, najobičnija bilo je zvocanje:(
Mislim da nisam od tih ali naravno ...to mislim ja!

U principu, odnos partnera je bitna stvar...Koliko muškarac dozvoljava ženi da ide daleko, koliko ona ume da odredi granicu ili je uopšte ne zna jer jednostavno takva!
 
H

Helsing

Gost
Link ove teme cu da istetoviram na ledjima :)
Treba reklamirati na svim televizijama. Hvala bogu da se neko i nas muskaraca setio
 
Vrh Dno