• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Žene vole namrgođene muškarce

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Namrgođeni muškarci imaju najviše uspjeha kod žena

Ilustracija
FOTO: Arhiv

Žene vole muškarca koji radi kućanske poslove i kuha, ali najnovije istraživanje pokazuje da upravo takvi muškarci imaju puno lošiji seksualni život od onih koji to odbijaju raditi, piše Index.hr. Znanstvenici su za nas pripremili komplet stvari koje volimo kod muškaraca, a na nama je da odaberemo hoćemo li se složiti s njima ili ne:

Namrgođeni muškarci seksi

images

Istraživanja pokazuju kako će žena uvijek biti zainteresirana za namrgođenog muškarca, dok će oni nasmiješeni prolaziti puno lošije. Objašnjenje: Namrgođeni muškarci su misteriozni i samim time puno privlačniji ženama od onih koji otkrivaju dostupnost smiješkom.

Mrge i neuredni muškarci su idealni

Žene vrlo često osjećaju veliku privlačnost prema visokim, neurednim, grubim muškarcima, a ovo nema puno veze sa izgledom - stvar je u imunom sustavu. Ovakvi muškarci često imaju puno jači imunitet od onih sitnih, uredno počešljanih ljepotana - ili je to samo u našim glavama. U svakom slučaju, žena uvijek traži partnera sa dobrim genima kako bi i njeno dijete bilo sačinjeno od kvalitetnih materijala. Ovo baš i ne ide u prilog metroseksualcima.

Obrijani muškarci
270167_room3agency_f.jpg

Govorimo o bradi. Istraživanja pokazuju da većina žena preferira muškarce koji su svježe obrijani, jer brada izgleda neuredno i čini muškarca starijim. Ipak, volimo i muškarce sa dvodnevnom bradom, pa je lako zaključiti: Žene žele muškarca koji može uzgojiti bradu, ali ju odabire ne uzgojiti.

Naši očevi

Žene vole muškarca koji miriše na njihovog oca. Zvuči vrlo bolesno, ali tako je. Stvar je u osjećaju sigurnosti koji smo imale kao klinke, a miris nas odmah vraća u to vrijeme. Ovo samo ide u prilog teoriji da svaka žena idealnim muškarcem smatra vlastitog oca.

Kakvi se muškarci sviđaju vama?

Radiosarajevo.ba

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Ha! Tema kao za mene! Ubola si totalno! 299481a1w9czrf0r.gif

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Zašto ? Da li si ti nasmejan ili namrgođen?:laugh:

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Delujem kao namrgođen i daleko od klasičnih metroseksualaca. A kad sam brijao glavu, ljudi su se plašili od mene i izbegavali me, raspitivali se sa strane kakav sam pa tek onda prilazili. Neverovatno kako izgled može da zavara ljude i da stvore potpuno pogrešnu sliku o nekom. :p

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Ti si imao mnoge promene , od brijanja glave, duge kose do pola leđa ..... , veoma si zanimljiv;)

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Mlađa rokerska faza je bila sa dugom kosom, pre dve-tri godine sam bio ćelav a sa bradicom i brkovima, sada imam kratku kosicu. Moram da kažem da što sam se više brijao, sada mi je jača i gušća kosa. Drugi su mlađi od mene a već ćelave i imaju sede vlasi.:roflmao:

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Već sam odgovorio da imam kratku, sa strane i nazad 1,5 a gore normalno malo duža da ne odudara, stepenasto sa malim prelazima. A kod devojaka ipak volim duuuuuguuuuu....Inače imam običaj da nekad pustim dužu kosu, ali znam kada sam pustao dugu, da onda počne da mi se lokna. Ne znam kako, ali sam imao talasastu a ne pravu. Tako da sada izbegavam. Možda se, kada dođe leto, opet obrijam. Ima da mi se sija glava kao plekano tanjirče.:laugh:

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
A da li žene vole namrgođene muškarce sa ozbiljnom facom, to ne znam...iako sam ja takav.:)

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Odakle znaš, kada sam se pre dva dana šišao?:)

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Znam da imaš kratku kosu , ne znam koliko je sad kratka i još štošta znam :laugh:

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Ne znam odakle, jedino mogu da nagađam. A s obzirom na sve testove koje sam odgovarao, bilo bi čudno da me sada niko ne poznaje.:notworthy:

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Nisi ni približno pogodio, intuicija. Ne čitam ja odgovore. Vidiš da sam samo dva rešila. Znam ja ......sanjala sam:playful:
Hoćeš da ti šapnem?

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Zašto.... nema da brineš.......:laugh:

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Znam, setio sam se odakle znaš. Nema veze, neću javno, ne moraju drugi da znaju. Ja sam ovde inkognito.:laugh:

Vrh Dno