• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Zene i muskarci

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Evo zasto zenskom svetu treba "16 hiljada" pari obuce a muskima je i jedan dovoljan :D

15cijja.jpg
2m4es04.jpg

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.509
Horoskop
Ribe
To nije istina, ne mora sa mnom u šoping :D

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
U pravu si, nije istina! Evo, što se mene tiče, alkohol nije potreban. :D

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.509
Horoskop
Ribe
Zena prži jaja za doručak svom mužu. Odjednom, muž uleti u kuhinju:
-PAZI! Stavi još malo ulja!
... Neeeeeeeee! Pržis ih previše istovremeno. Okreni ih!
SAD IH OKRENI! Treba još ulja.
Jao ženo!
Gde ćemo naci još ulja? Zalepiće se!
Pazi ženoooo...PAZI!
Rekao sam ti PAZI!
NIKAD me ne slušaš dok kuvaš!
Nikad!
Okreni ih!
Požuri!
Jesi LUDA?
Jesi li TOTALNO poludela? Ne zaboravi ih posoliti.
Znaš, uvek zaboraviš da ih posoliš.
Posoli. POSOLI! POSOLI!!!!!!!!!!!

Žena ga zaprepašćeno pogleda:
-Šta je tebi? Misliš da ne znam jaja da ispržim?
Muž mirno odgovori:
-Ne, samo sam hteo da ti pokažem kako je meni dok vozim!

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Supruga može da bude lepa, prava domaćica i dobra majka, a ako njen muž veruje da je on gazda u kući - onda je i pametna!

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Pita muž ženu:
• S kim si pričala dva sata pred vratima?
• S komšinicom, nije imala vremena da uđe.

FantasyLove

Nerealni
Učlanjen(a)
17.08.2016.
Broj reagovanja
271
Horoskop
Ribe
Jedan čovek je odlučio da se ženi. Troumio se između tri slične kandidatkinje.
Da bi rešio trilemu, odluči da pokloni svakoj po 5.000 $ i pričeka da vidi šta će one učiniti s tim novcem.

Prva ode u salon za ulepšavanje. Uredila je kosu, telo, našminkala se, doterala, kupila novu odeću I uredila vrlo lepo za tog čoveka.
Rekla mu je da je sve to učinila da bi mu bila što privlačnija, jer ga jako voli.
Čovek je bio impresioniran.

Druga žena je otišla u dućan I kupila čoveku poklone. Kupila mu je štapove za golf, neke nove dodatke za kompjuter, skupu odjeću. Dala mu je te poklone i rekla da je potrošila sav novac na njega, jer ga jako voli.
Ponovo je bio impresioniran.

Treća žena je uložila novac na berzi.. Zaradila je nekoliko puta više nego što je uložila. Vratila mu je 5.000 $, a ostalo stavila na zajednički račun. Rekla je da želi ulagati u njihovu budućnost, jer ga jako voli.
Naravno, bio je impresioniran.

Dugo je razmišljao o novcu, ženama, o tome šta su one učinile s novcem i tada je odlučio...

Oženio se onom koja je imala najveće sise.

Takvi su muškarci.

POUKA
Danas se u svetu potroši više novca na povećanje grudi i Viagru nego na razvoj lečenja Alzheimerove bolesti. To znači da će 2040.godine postojati široka populacija starijih ljudi sa velikim, stršećim grudima i čvrstom erekcijom - koji neće imati pojma šta da urade s tim.

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.509
Horoskop
Ribe
Danas se u svetu potroši više novca na povećanje grudi i Viagru nego na razvoj lečenja Alzheimerove bolesti. To znači da će 2040.godine postojati široka populacija starijih ljudi sa velikim, stršećim grudima i čvrstom erekcijom - koji neće imati pojma šta da urade s tim.

Ovo je izjava dobitnika Nobelove nagrade za...? ;) (koju oblast)

Vrh Dno