• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Zena se po kapi poznaje

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Govorilo se čizma glavu čuva,a šubara je kvari, ali na minus 10 potrebne su vam i čizme i šubare. A žene ko žene, različite su kao i njhove kape, sportistkinjama je bitno da je kapa praktična, trendseterkama je bitan svaki detalj.

Pa da li se može tip žene prepoznati po kapi?

Trendseterke

Više brinu o svakom detalju nego o tome što će da se smrznu. Ako je frizura u prvom planu, za kapu nema nikako mesta, pa ni u Sibiru. Vole da su ekstravagantne u svakoj prilici. Vole šljokice i kapu koja pre svega ističe lepotu, pa tek potom utopljava. Jedan deo ovih devojaka voli pre svega šešire u rok fazonu, ako je na šeširu neki lanac, pa to je prosto kao šlag na torti.

Alternativka

Šve što je in njih prosto "smara", ali obožavaju sve što se nekada nosilo. Pa ako imate pun oramr stare garderobe možda je bolje pre nego što se odlučite da bacite odeću pozovete u goste ove žene. Vole stare kape, pre svega modele iz 70-ih i 80-ih godina! Oduševiće ih prava lovačkih kapa, s po nekim geometrijskim detaljem.

Sportistkinja

Puka je suprotnost trendseterki. Bitno je samo da je toplo. Kapa u hip-hop fazonu, ali i obična, pa i muška, kapa preko čela i ušiju idealno su rešenje za ove žene.
eipfrp.jpg

Umetnica

Njiov izbor su definitvno kačketi ili beretke. Ukras su prišiveni materijali.

Stručnjaci kažu da je bitno samo da kapa ima što manje sintetike, poliestera i drugih veštačkih materijala koji ne dopuštaju koži da diše i pod kojima se kosa "naelektrizira"! Najbolji odabir su vuna, moher i pamuk.
www.nadlanu.com
Izuzetno retko nosim kapu,a ko moram onda je to otprilike kao prva u zanjem redu (tip kacketa ) :)

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
...........ja volim kape i sesire....... i rado ih nosim............lepo mi stoje:D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Moj izbor sa slike je ova crna, samo bih skinula ovu mnasnicu, glupa je....I koji sam ja onda stil?:D

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
ja ih ne volim..ali bih recimo onu belu,kukicanu:rolleyes:

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Nosim kapu... naravno da mi je bitno da ne dobijem upalu sinusa, uha ili mozga :roflmao:
Ne nosim kackete, sve druge varijante kapa su u opticaju... Leti nosim sesire zbog zastite od sunca...

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Jao lepo mi da vidim na nekom nesto od tih kapica, sesirica.. na glavi. Licno ne podnosim nista na glavi... imam osecaj kao da mi neko sedi na istoj. :D Cak i po najvecoj zimi sam gologlava. Ako kojim slucajem jakna ima kapuljacu desi se da je i iskoristim al' jaaaako retko.

Vrh Dno