• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Željko Joksimović i Nataša Bekvalac na Beoviziji

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
225972307.jpg


Željko je uradio numeru s kojom će Bekvalčeva nastupiti na Beosongu, a oboje su uvereni da će otići i u Malme na Evrosong.

Nataša Bekvalac pronašla je recept kako da se dokopa nastupa na Evrosongu u Švedskoj - za nju je pesmu uradio Željko Joksimović. Ali to se drži u strogoj tajnosti iako je Nata uredno prijavila numeru za takmičenje na Beosongu. Kao što su mediji već pisali, ona je jedan od favorita na izboru za našeg predstavnika u Malmeu, a da bi to i potvrdila, angažovala je kolegu koji je već učestvovao na Pesmi Evrovizije.

- O saradnji između njih dvoje zna samo nekoliko ljudi. Sve se drži u velikoj tajnosti jer zvanično još nije objavljen spisak učesnika, niti autora kompozicija. Nataša odavno želi da učestvuje na Evrosongu, ali godinama nije bila zadovoljna numerama koje su joj nudili razni autori. Sada su i ona i Željko uvereni u pobedu - kaže naš izvor i dodaje:

- Ona veoma ceni Joksimovićev rad i smatra da je saradnja sa velikim evrovizijskim hitmejkerom pravi potez u njenoj karijeri i korak napred.

više na str:
http://www.svetplus.com/vesti.asp?vid=24055
 
Vrh Dno