Zdravo razmisljanje obicnog coveka iz "naroda"

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
#1
Ili ako već hoćete, kako zdravo razmišlja neobrazovan čovek...

Sedim na jedno slavi sa nekim ljudima, svašta se priča, komentariše i tako na glas razmišlja jedan i pita se (parafraziram njegov "govor"):
- Kada lopov obije trafiku i ukrade 20.000 dinara, to je lopov, obio trafiku i ukrao pare, javljaju na vestima, pišu novine. A kada direktor ukrade pare, e on nije ukrao, on je proneverio pare, dakle on nije lopov, on je direktor i on je samo proneverio. I onda na sudu sude mu dugo i na kraju ga puste. :genije:

Što jes, jes! :cyclops:
 

Beba

Poznata ličnost
Član
#3
Neobrazovan čovek koji kao i ostali dobija informacije iz medija, elektronskih, iz pisanih izvora...
Jedino on vidi stvari onakvima kakvi su, bez uključivanja političkih i kojekakvih besmislenih komentara, jednostavno to posmatra , što i jeste.
Još kada bi znali koliko država izdvaja, tj. plaća odštetu tim direktorima, tajkunima koji ispada na kraju da su bili lažno optuženi...nedostatak dokaza:D
Sećam se vremena kada se išlo na teren na Kosovo. Veliki deo policije je odbila, dala otkaz, suspendovana i mogu vam reći da su svi oni dobili velike pare tužeći se sa državom, oštetu, sve neisplaćene plate i naravno povratak na posao. Oni koji su išli dobili su često moždane udare, koje kakve invaliditete, psihičku nestabilnost...ali su bili. i koje tu bio pametniji....
 
Poslednja izmena:
Top