• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Zašto su ministri?

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Zašto niko u Srbiji ne postavi pitanje dačiću zašto je Krkobabić ministar? Šta ga kvalifikuje za to mesto? Po kom osnovu će on ceniti kako neki državni sekretar radi svoj posao? Kako ocenjujete sadašnju Vladu, premijera i ministre?

Evo linka sa spiskom svih ministara u Vladi pa procenite koliko su stručni i kompetentni: http://www.srbija.gov.rs/vlada/ministri.php

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Ali ipak, ima mi vise smisla da Krkobabic koji je doktor politickih nauka bude ministar ada i socijalne politike, nego Ljajic koji je doca da bude ministar telekomunikacija.... A inace, spisak je takav da mozemo da se "zakitimo" :nailbiting:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Zakitismo se, da! :roflmao:
Čini mi se da si previdela Krkobabićeve godine. Nisam siguran da je on u lucida intervala poduže tokom dana.

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
A to da... Ali, po mom skromnom misljenju ti trenutci su kod njega duzi nego kod njegovog sina, mada mislim da je i on za penziju... Inace, bojim se da i mnooogo mladji u ovoj vladi imaju problem sa bistrinom i to u bilo kom smislu...

Vrh Dno