• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Zasto se...

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
... vencani prsten nosi na domalom (4) prstu ?

Palac predstavlja vase roditelje..
Kaziprst - vasu bracu i sestre..
Srednji prst ste vi sami..
Domali prst je suprug(a)..
Mali prst su vasa deca..

Sada spojite prste leve i desne ruke, a srednje prste uvucite nazad, kao na slici..

34p1hdi.gif

Pokusajte prvo da odvojite samo palceve .. Moze ? Naravno ! Vasi roditelji su vas oslonac u zivotu, ali vi uvek mozete da se odvojite od njih i zivite odvojeno..
Sada isto pokusajte sa kaziprstima ? I vasa braca i sestre, ma koliko vam bili dragi, zasnovace sopstvene porodice i zivece daleko od vas..
A kako ide sa malim prstima ? Da, i vasa deca ce se jednog dana odvojiti od vas, i zivece odvojeno..
A SAD PROBAJTE DA ODVOJITE SAMO DOMALE PRSTE !!
Je li vam sada jasno, sasto vencani prsten ide bas na taj prst !?

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Ne razumem, kako da odvojimo samo domale prste, mislim odvajaju se ko od šale u paketu sa malim hmmmm ...biće da nisam shvatio ...

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
:o pa ja sam ih sve odvojila a srednji ostadose spojeni (kao na slici). Doktorte, ima li nade za mene? :(

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Poenta je u tome da se ti prsti ne razdvoje...ostaju jedno ;) (par)...uh,ne da ima Lu...:)

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Ne pomeram ja nista nego se svi sami od sebe odvojise, k'o po knjizi :D ... Ma znam ja mene, crna ovca u stadu :cautious: :D

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ni ja ne mogu da pomerim te domale prste. A sve drugo mogu.

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Pa kazem ja... a volim da se razlikujem od drugih pa to ti je :D

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac