Zašto je dobro biti u braku?

anuška

Poznata ličnost
Član

Oni koji su u braku ili nisu, ali žive s partnerom, znaju da je dobro imati nekoga pored sebe. Kada smo bolesni, kada nam treba podrška i savjet, ili samo razgovor, lijepo je moći se osloniti na nekog svog. U zajedništvu dijele se obaveze i poslovi, ali i ljubav i osjećaji. Što je, po vama najljepša strana života u braku?
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
To što ne moram da navijam sat, seks skoro kada god hoću, perem samo kada moram, ne kuvam. To su prednosti. A o manama bih mogao roman da napišem, ali ne bi bio bestseler. :D
 

anuška

Poznata ličnost
Član
Da dodam da uvijek imam nekog pored sebe, i za podršku, razgovor, savjet i kada poželim da se svađam. Naravno da je važno i to da delimo poslove, obaveze, zajedno uživamo u uspehu... :)
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Posebno je dobro biti u braku zbog radi svađanja, kao što reče @anuška. :laugh: Zaboravio sam na tu pogodnost, a uz to i nema smisla svađati se sam sa sobom. :D
 

simpleman

Suspendovan nalog
Onako iskreno,ja neku razliku nisam osetio tj. i ja i moja supruga smo ostali isti u braku kao i pre braka.Ne znam zašto bi taj potpis morao nešto menjati.Ako se više ne volimo tj. osetimo da ne možemo više zajedno onda nas ni taj komadić papira ne može sprečiti da se razidjemo,naravno dostojanstveno i u miru.
 
Vrh Dno