Zašto devojke vole starije muškarce

Jova

Suspendovan nalog
NIJE REČ O NOVCU
Zašto devojke vole starije muškarce
Da srednjoškolke luduju za fakultetlijama, a studentkinje za zrelim, zaposlenim muškarcima – nije nikakva novost, ali je u pitanju fenomen koji je vršnjacima ovih devojaka potpuno neobjašnjiv, jer neretko čak stvar nije ni u novcu.

Ono što frustrira mnoge mlađe momke jeste to što teško mogu da izlaze s devojkama iz svoje generacije, jer one, iz nekog njima neshvatljivog razloga, neće ni da pogledaju nekog svog vršnjaka, već biraju one starije.

Evo u čemu je stvar:

Stariji znaju kako se postupa sa ženama
Nije reč samo o pristojnosti ili kavaljerskom ponašanju. I ove osobine mnoge žene doživljavaju kao privlačne, posebno kada muškarac pridržava dami vrata. Ali, glavni razlog se ipak krije u spavaćoj sobi. Muškarci tek u zrelijim godinama shvate kako treba zadovoljiti ženu.

Stabilniji su
I to na više nivoa! Stariji muškarci su prošli toliko toga da mlađe žene koje ulaze u brak s njima mogu biti sigurne da oni zaista žele da se venčaju. Oni su stabilniji u održavanju odnosa, vođenju finansija, lakše odustaju od življenja u prošlosti, lakše opraštaju, mentalno su čvršći i ne zamaraju se nevažnim stvarima.

Imaju više samopouzdanja
Stariji muškarci retko čine nešto samo zato što bi to zadovoljilo druge. Oblače se kako žele i sigurni su da je to u redu. Takođe, lakše se upuštaju u interakcije s drugim ljudima, bez opterećujućih razmišljanja o tome šta oni o njima misle.

Zreliji su
Zrelost nije pitanje godina, ali daleko je verovatnije da ćete je pre pronaći kod starijih muškaraca. Zanemarite li one koji u pubertet ulaze sa 60, verovatnoća da će vas 50+ muškarac osramotiti nekom bezobraznom šalom ili da će se upustiti u takmičenje u ispijanju piva i glasnom podrigivanju je zanemarljiva.

Učili su na svojim greškama
Mlađi muškarci su skloni ponavljanju grešaka. Kada to shvate, već su u zrelijim godinama. Stariji muškarci su naučili gde greše, oprezniji su i promišljeniji. Obično su i nešto mudriji, što može da bude veoma privlačno.

Znaju šta žele
Ovo se odnosi kako na spavaću sobu, tako i na ono što se dešava van nje. Neodlučni muškarci nisu seksi. Odlučni muškarci jesu. I to je to. Žene ne žele da gube vreme s nekim ko će ih pozvati na sastanak, a onda čitavo veče razmatrati šta bi moglo da se radi i kuda da se ide.

Ne podnose dramu
Stariji muškarci nemaju vremena za dramu. I ne tolerišu dramu. Zbog toga devojke uz starije muškarce prevazilaze svoje srednjoškolske bubice i postaju prave žene. Iskustvo pokazuje da devojke uz starijeg muškarca prestaju da podnose drugarice koje ih stalno uvlače u nepotrebne zaplete.

(Stil)
 

Taca

ona, stara
Član
Veza sa starijim muškarcem uglavnom je odraz nedostatka očinske figure u detinjstvu i mladosti. Osim toga, to je najlakši način da žena na lak način dođe do uticaja i moći koji se inače stiču dugogodišnjim radom i trudom. Toga jedino nisu svesni stariji muškarci koji ulaze u takve veze.
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Možda i jesu, ali koga je briga! Svako ima svoj interes u svemu tome. Nego, kada si već tako dobra u tumačenju tih veza, šta je sa obratnim slučajem? :)
 

Džudi72

Neobaveštena
Član
Stariji muškarci su stabilniji. Nikada nisam bila u vezi sa nekim ko je moje godište. Možda to ima veze sa tim što sam bila emotivno nezrela kada sam izgubila oca.
Ne bih mogla da zamislim vezu sa nekim ko je mnogo mlađi od mene. Zašto, ne znam.
 

Taca

ona, stara
Član
Kada je muškarac mlađi od žene ta se veza uglavnom zasniva na atletici u krevetu. Žena koja se upušta u takvu priču ne želi vezu, ljubav, izlaske, itd. jer to verovatno već ima. Muškarac koji bira takvu ženu ne želi obaveze.
 

Skitnica

Fatal woman
Član
Ja ih volim, jer treba mene neko nesto da nauci,a ne da ja njega ucim.Meni treba musko, a ne dete. :D
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Čini mi se da onome ko to posmatra , u principu, prvo padnu na pamet pare . Mada to i nije u potpunosti netačno, ipak to je samo deo odgovora.
Misli da devojke u takvim odnosima traže neku vrstu stabilnosti, nekog na koga mogu da se oslone ili ih, što je vrlo primamljivo, fascinira životni stil kakav imaju stariji muškarci.
 

laganini

Suspendovan nalog
..ma više je to praktična stvar..poznato je da muškarci kasnije sazrijevaju a žene brže "kopne" i onda je to nekakav balans...psihičkofizički su kompatibilni..:)
 

maki

Nindža
Član
Mlada devojka u starijem muškarcu može samo da traži i nađe materjalnu sigurnost+oslonac i tetošenje kao da je dete...
Starija žena sa mlađim muškarcem u 99,99% slučajeva je samo zbog sex-a i ništa više, jer je teže naći muškarca u godinama koji zadovoljava kriterijume pojedinih žena.
 

maki

Nindža
Član
Kod mojih roditelja je bila razlika 10 godina....osetila se...pogotovo ka je mama ušla u 50. a tata u 60.
 

laganini

Suspendovan nalog
..nema pravila..ja sam.stariji od svoje deset...i funkcioniramo...i dalje mi sexa fali...:roflmao:
 

laganini

Suspendovan nalog
..naravno svi starimo fizicki to necemo zanemarit al genetika a i stil zivota ima uticaja..kad vidim neke ljude i deset godi a mladje ego mi raste..
 
G

Gea

Gost
Iskustvo, zrelost, samopouzdanje i zato što sam uz njih uvek devojčica :p haaahahahahahah
 
Vrh Dno