Ja ne znam kako Stemis izgleda
Tony-a zamisljam kao debelog lika koji voli Dj.Balasevica. Cesto za sporetom (sto da kuva, sto da ga "lozi"). Mislim da vozi nekog passata ili neki drugi porodican aFtomobil. Ni malo sportskog duha. Sto posto ima neki blazi oblik depresije - sto je totalno moderno i cool

Ne znam zasto.
Stemisa zamisljam kao velikog nikotinskog zavisnika, koji laze da ce "ostaviti cigare'' i sebe i druge, bar jednom mesecno (onako rekreativno).

Mora da nosi trenerke, da je totalno nezainteresovan za stvaran svet oko sebe i verujem da bi prvi sedeo u redu ispred apoteke, kada bi izbacili u prodaji tabletu koja zamenjuje pravu hranu. Mrzi da kuva. Mrzi da se bavi sportom. Ali verovatno redovno prati sva ta aktuelna sportska desavanja, kako bi bio IN dok se kucka sa svojim drugarima (koji su iskljucivo na internetu

)
Usljokanu i Starlet poznajem licno tako da necu njih ni da zamisljam
Lujku zamisljam kao stariju damu. 35+
Verovatno neki sedeci dosadan posao.
Uvek prepunu aktuelnih informacija.
Sigurno nosi neku crnu torbu, srednje velicine u kojoj ima sve od "'igle do lokomotive"'.

Zelim da verujem da fantasticno kuva i da zna da razvlaci testo ♥
Tip osobe koja bi me negovala da joj sada banem i pocnem da kukam kako sam gladna, bolesna i kako mi curi surlica.
Anchy zamisljam kao mladjanu ( do 25god), i hiperaktivnu u pokusaju. Sigurno sebi obecava da ce da "'sidje s kompa i da pochne sa vezhbanjem".
Zamisljam je kao vechitog studenta.Duga ravna kosa. Ne previse vulgarnu i svakako veoma dopadljivu. Sigurno se moze sa svima druziti (sto se u danasnjem drustvu smatra vrlinom)
Zlocestica je sigurno neka pametnica koja je nervirala sve u svojoj okolini, pa se bacila malo vise na net u poslednje vreme

Zamisljam je kao 27-35 god. Iz nekog razloga verujem da je vrlo vrlo lepa i atraktivna

I da slama srca muskima. Obavezno crnka. I ima crvene, kratke nokte

U stvarnom zivotu verovatno ima muza koji nije preterano zanimljiv i vrlo rado bi ga opaucila vrelim tiganjom po savrseno osisanoj glavici.
Kada budem ponovo u ovom raspolozenju, nastavicu u ovom pravcu.
Nadam se da se niko nece naljutiti
Meni je ova tema uzasno zabavna jer mozemo da vidimo kako nas neko zamislja na osnovu samo postova
Ja jedva cekam da cujem grozote o sebi

Mada posto su svi ovde strasno ljubazni, verujem da ce biti kao na izboru za Mis Univerzuma "Zeli mir u svetu" sa OVOLIKIM osmehom ♥