• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

ZALJUBLJEN MUŠKARAC: Tri znaka da je lud za vama

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Viđate se tek neko vreme i niste sigurni da li je zaljubljen u vas. Postoje sigurni znaci koji ukazuju da o vama razmišlja i kada niste zajedno.

Za razliku od žena, muškarci mnogo teže izražavaju emocije. Budući da su suzdržani, ponekad je zaista teško proceniti da li su zaista zainteresovani. Ako ste u neodumici, donosimo vam znakove koji otkrivaju da li je zaljubljen u vas.
Poštuje vas
Zaljubljen muškarac ponašaće se jednako prema vama i kada ste sami i kada ste u društvu njegovih prijatelja, kolega ili porodice. Ako je zaista zaljubljen, svoje osećaje neće skivati ni pred kim.
Misli na vas
Šalje vam poruke pre spavanja i čim se probudi. Ako je zaljubljen u vas, stalno će razmišljati o vama.
Spreman je na kompromis
Ako mu nije stalo do vas onda vam ni u čemu neće popustiti. Međutim, muškarac koji je zaljubljen u vas biće spreman na kompromis čak i kada misli da to ne bi trebao raditi.
ljubav.jpg

Spreman je za svađu
Možda zvuči čudno, ali muškarac koji je zaljubljen neće bežati od svađe. On je siguran da vas svađa neće razdvojiti, a ako pogreši neće mu biti teško da se izvini.

http://www.telegraf.rs/sex-i-ljubav/512854-zaljubljen-muskarac-tri-znaka-da-je-lud-za-vama

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
"Tri znaka da je lud za vama"...to kod mene nema šanse da se primeti jer sam ja lud 24h, prirodno.:laugh:

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
E, to me zanima! Sta se desava - muski, ovo je pitanje za vas - kad zaljubljenost predje u ljubav? Da li se i onda ponasate kao tetrebi? Ili podrazumevate neke stvari koje zena i dalje voli da cuje od vas?:dummy1:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Pa valjda je ljubav jaca od zaljubljenosti?!

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Da, ljubav je jača, zabljubljenost kratko traje i brzo prođe....

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
i ja mislim da jeste... Zato me i interesuje ,,,,

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Posto insistiras...
Kada zaljubljenost predje u ljubav uglavnom se dogodi brak. A brak je stanje koje se za muskarce moze uporediti sa zimskim snom i medvedom. :couchpotato:

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Znaci, kad ste sigurni da je lovina vasa, nema vise udvaranja, sitnih paznji, dokaza ljubavi...Tako sam i mislila:genije:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
ko je još lud da :banghead: o takvim sitnicama....:laugh:...

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
znam, znam... to se tek pokazuje u mojim godinama.... ako razumeš a nadam se DA...:)

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
bitno je znamo na čemu smo.....:laugh::laugh::laugh: mislim o sitnicama....:)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Znaci, kad ste sigurni da je lovina vasa, nema vise udvaranja, sitnih paznji, dokaza ljubavi...Tako sam i mislila:genije:
Nećemo da generalizujemo. :) I malo sam bio provokatuivan, u skladu sa postavljenim pitanjem. Ali, da budem iskren, i pažnja malo opadne. :notworthy:

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Ja sam onda vrsta koja izumire...kao dinosaurusi.:notworthy:

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Ne brini, cuvacemo te u muzeju...:thumbsup:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
imačeš počasno mesto.:laugh: .... ljubim ja tebe Jan...:)

Vrh Dno