Zahvaljujem svima koji su mi slali mailove

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Član od
12.02.2009
Poruke
29.681
Reakcije
15.464
Horoskop
Ovan
Jer, zahvaljujuci vasoj dobroti:

1. Nagomilao sam otprilike 3000 godina nesrece i umro dosad vec 67 puta zbog raznoraznih pisama koje nisam prosledjivao.

2. Kad izlazim iz prodavnice ne gledam nikoga jer me strah da me ne odvedu u neki nepoznati hotel, drogiraju i izvade mi bubreg da bi ga prodali na crnom trzistu organa.

3. Sirota devojcica Amy Bruce iz Kambodze dobila je moju godisnju zaradu koju joj je isplatio Microsoft za svaki poslani mail. Ona je naime bila u bolnici 7000 puta u zadnjih nekoliko godina, a od 1995. Ima uvek 8 godina?

4. Moje ime kruzi svemirom na platinastoj ploci jer sam ga morao upisati kraj ostalih 2 milijarde barem 25 puta dosad.

5. Saznao sam recept za vecnu ljubav i srecu: dovoljno je prosledjivati mailove na sve moguce adrese u roku 3 sekunde od primitka, pritom se ceskati levom rukom po ledjima skakucuci funky chicken oko Renault-a 4 suprotno od kazaljke na satu.

6. Jos uvek cekam da mi nepoznati bogatas iz Boukistana prebaci milijardu boukistanskih zlatnika i Nokiu koju sam zaradio saljuci mail u Ericsson.

7. Spasio sam bar 2 endemske ugrozene vrste kratkorepih beloruskih veverica.

8. Procitao sam svih 25 tona sabranih dela Dalaj Lame i skupio 4690 godina mira i blagostanja.

Jos jednom, HVALA SVIMA!

VAZNO: ako ovaj mail ne proslijedite u sledecih 20 sekundi na barem 850 email adresa, svemirski dinosaurus ce doci i pojesti vas i vasu porodicu skupa s malom Amy Bruce koja je u bolnici. Opet!
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno