• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Zadnje šta ste sanjali? :)

Učlanjen(a)
11.06.2022.
Broj reagovanja
3
Horoskop
Strelac
Evo ja cu da zapocnem temu :)
Zadnje cega se sjecam sta sam sanjala jeste jabuka. Mozda se cini prosto ili bezvezno ali mi je taj san bio skroz nekako cudan. Konstantno me je pratila neka vrsta straha i strahopostovanja ka toj jabuci koja se nalazila na nekom malenom kamenu u sred nicega. Ne znam koje je dublje znacenje ovakvog sna ali sam pokusala pronaci nesto pomocu dobrog starog cika Gugla :)
Pronasla sam ovo, i cini mi se da i ima malo smisla ali opet kazem da sam bila skepticna uvijek sto se tice snova i njihovog znacenja. Nesto u vezi ovog mi je poremetilo tok misli. :)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Sanjao sam da sam postao prvak sveta u bilijaru. U finalu je bilo teško i neizvesno do samog kraja, ali ipak, moj trud se isplatio. :laugh:

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.553
Horoskop
Ribe
Zadnje cega se sjecam sta sam sanjala jeste jabuka. Mozda se cini prosto ili bezvezno ali mi je taj san bio skroz nekako cudan. Konstantno me je pratila neka vrsta straha i strahopostovanja ka toj jabuci koja se nalazila na nekom malenom kamenu u sred nicega.
Dijagnoza:
Iako je ovo spam poruka, čika Frojd bi rekao da jabuka predstavlja jednog od roditelja, verovatno latentnog zlostavljača. Možda potisnuto sećanje.
Terapija:
Pokušati vraćanje sećanja i suočiti se sa istim. Eventualno hipnozom.
Nema na čemu!

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Sanjala sam prošle noći neverovatan san. Banovana sam sa foruma. Banovana sa Fejsbuka i sa Tvitera. Ne mogu da uđem na blog i da pišem.
Plačem..ubih se od plača jer ne mogu ništa da radim na netu..samo mogu da čitam vesti na svim portalima.😂😂

Da li mi to podsvest govori da treba da stanem malo sa netom?
Ili sam sanjala taj grozan san jer sam htela pre neki dan da napišem na Fejsu i na Tviteru ovo "Želim da budem neobaveštena. Želim da živim u neznanju."

Живота

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
28.03.2019.
Broj reagovanja
2.042
Horoskop
Ribe
Pa to je bio pravi košmar bogati! Nema ništa gore nego da budeš banovan(a) sa društvrnih mreža, pu-pu daleko bilo! Ja kad sanjam tako neke košmare ujutru se prekrstim tri puta, zapalim kandilo, očitam očenaš, onda popijem jednu rakiju, skuvam jaču kafu, ako ima pojedem i 2-3 ratluka za svaki slučaj!

jolemisa

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
02.05.2022.
Broj reagovanja
247
Horoskop
Škorpija
Sanjala sam prošle noći neverovatan san. Banovana sam sa foruma. Banovana sa Fejsbuka i sa Tvitera. Ne mogu da uđem na blog i da pišem.
Plačem..ubih se od plača jer ne mogu ništa da radim na netu..samo mogu da čitam vesti na svim portalima.😂😂

Da li mi to podsvest govori da treba da stanem malo sa netom?
Ili sam sanjala taj grozan san jer sam htela pre neki dan da napišem na Fejsu i na Tviteru ovo "Želim da budem neobaveštena. Želim da živim u neznanju."
Nešto je povezano,ili si mnogo na netu,ili ne uspeš pregledati sve poruke upućene tebi.

Живота

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
28.03.2019.
Broj reagovanja
2.042
Horoskop
Ribe
Internet ionako uskoro odlazi na smetlište istorije, na scenu stupa BrainNet!

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Пре неку ноћ сањала сам Тифу, његову жену и њихову кћерку. У стварности, познајем лично само Тифину жену.
Њега нисам упознала, а ни његову кћерку.

У сну седимо у горњем делу моје старе куће и једемо неке колаче и моја сестричина долази, па онда одлази..и једном када је поново дошла повела је Тифину кћерку у неки фенси кафић.
Сестричина у стварности воли фенси кафиће и иде тамо.

А онда и Тифина жена негде одлази и остајемо само Тифа и ја... И даље нећу да пишем шта се дешавало.🙃

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
A ja sam pre neku noć sanjao da sam član nekog bande i da ratujemo protiv druge bande. I tako se jurimo autićima po gradu, pucamo jednina druge... Kratko je trajala moja uloga, jer je režija prekinula film sa “Ne hrči”. A obećavao je.

Vrh Dno