• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Zadnje šta ste sanjali? :)

Učlanjen(a)
11.06.2022.
Poruke
2
Broj reagovanja
2
Horoskop
Strelac
Evo ja cu da zapocnem temu :)
Zadnje cega se sjecam sta sam sanjala jeste jabuka. Mozda se cini prosto ili bezvezno ali mi je taj san bio skroz nekako cudan. Konstantno me je pratila neka vrsta straha i strahopostovanja ka toj jabuci koja se nalazila na nekom malenom kamenu u sred nicega. Ne znam koje je dublje znacenje ovakvog sna ali sam pokusala pronaci nesto pomocu dobrog starog cika Gugla :)
Pronasla sam ovo, i cini mi se da i ima malo smisla ali opet kazem da sam bila skepticna uvijek sto se tice snova i njihovog znacenja. Nesto u vezi ovog mi je poremetilo tok misli. :)
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.696
Broj reagovanja
16.764
Horoskop
Ovan
Sanjao sam da sam postao prvak sveta u bilijaru. U finalu je bilo teško i neizvesno do samog kraja, ali ipak, moj trud se isplatio. :laugh:
 

jolemisa

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
02.05.2022.
Poruke
115
Broj reagovanja
44
Horoskop
Škorpija
Uhh,nisam skoro sanjao nista.
 

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Poruke
15.997
Broj reagovanja
15.347
Horoskop
Ribe
Zadnje cega se sjecam sta sam sanjala jeste jabuka. Mozda se cini prosto ili bezvezno ali mi je taj san bio skroz nekako cudan. Konstantno me je pratila neka vrsta straha i strahopostovanja ka toj jabuci koja se nalazila na nekom malenom kamenu u sred nicega.
Dijagnoza:
Iako je ovo spam poruka, čika Frojd bi rekao da jabuka predstavlja jednog od roditelja, verovatno latentnog zlostavljača. Možda potisnuto sećanje.
Terapija:
Pokušati vraćanje sećanja i suočiti se sa istim. Eventualno hipnozom.
Nema na čemu!
 
Vrh Dno