• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Za babino zdravlje

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Došla nagluva baba kod lekara i krenula da se žali šta je sve boli i šta joj sve fali

Baba nabraja doktoru:

- Boli me ovo, boli me ono. Boli me vamo, boli me tamo...

Vidi doktor da babi nije ništa nego je stara pa joj kaže:

- Vama samo treba kura c vitamina

Vrati se baba u selo i komšije je pitaju:

- Šta ti je? Šta ti je doktor rekao?

Baba odgovara:

- A šta da mi kaže. Rekao mi je ono što i sama znam - da mi treba ku*** i litar vina!

6eq1yr.jpg

PS.
Ova opasno konkurise ( baka na slici da se razumemo) nasoj teta dari ;)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ja sam od ove babuskere lepša i kad ke****. Izvinte na izrazu, al sam bila isprovocirana. Pa pogledajte bre samo kolko kila bižuterija ima ne sebi. Izgleda ko eskimska jelka. :ljut:

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Teta Daro nisam ja kriva,stiglo mi jutros mejlom ( nece kontak s tobom ignorise te kaze :o ) i moli me da ti prenesem poruku:
"Lepsa sam,mladja,modernija,imam sve zube i duza mi je...cigara ;) "

rlvtbq.jpg

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
A nije ti rekla da nije primljena za čillidersice dok smo zajedno studirale u Las Vegasu?

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Ummm,pa sad mi je jasno to vase rivalstvo ;)

Vrh Dno