• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Vučić: Za mene nema nedodirljivih

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.772
Broj reagovanja
16.892
Horoskop
Ovan
Aleksandar Vučić najavio u Kažiprstu da neće posustati u borbi protiv korupcije i da u njoj neće biti nedodirljivih i zaštićenih, kojih ima na svim stranama.

Prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane je gostujući u emisji B92 ponovio ono što je juče rekao, da će se u istragama o spornim privatizacijama krenuti s mnogo mesta u isto vreme, napominjući, međutim, da nije govorio o hapšenjima, jer to radi policija, već o istražnim radnjama.

Vučić je ujedno najavio i da će se na današnjoj sednici Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti odlučivati o istragama o privatizacijama. Radi se, kako je objasnio, o svim onim privatizacijama sa spsika EU, ali i još nekima koje je nova vlast prepoznala kao sporne.

Komentarišući pitanja koja mu se često postavljaju da li sme da krene na Miroslava Miškovića, Vučić je rekao da ne postoji taj ko je nedodirljiv, "ma ko da je u pitanju i ma kako da se zove". "Ozbiljan sam i time sam na ocenu javnosti stavio svoju celu karijeru", podvukao je on.

Vučić je rekao i da novinari treba da prijave ukoliko znaju da je neko iz SNS-a nešto uzeo ili se nije ponašao u skladu sa zakonom.

Lično bih jako voleo da se najzad krene sa hapšenjima, ali sam gotovo siguran da od toga nema ništa. Sve dok političari vrše istražne radnje, postavljaju i smenjuju tužioce i sudije - mrka kapa. Baš me zanima kako će se završiti na Mobtelu, s obzirom da je u tom "slučaju" koalicioni parnter čika Mlađa Dinkić najodgovorniji. Kod nas službe bezbednosti jure lopove i korumpirane, a policija, koju ljubomorno čuva Dačić, će samo apsiti, dok će istražne radnje raditi istražne sudije, pod patronatom Vučića, koji je optuživao sve prethodne vlasti da su mešale u rad sudova i tužilaštva. A šta bi sa krađom na izborima, dokle su tu stiglo? Ma, koga to još interesuje, sada su na vlasti, pobedili su.
 
Vrh Dno