• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Vruća pegla zamenila telefon

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Kada je zazvonio telefon, Tomaš se potpuno nesvestan predmeta koji drži u ruci javio na peglu


Foto: Fakt.pl
VARŠAVA - Poljak Tomaš Packovski, vredan i uredan 32-godišnji suprug, rešio je da pomogne svojoj ženi tako što će ispeglati veš.

Kada mu je supruga otišla na posao, izvukao je dasku za peglanje, upalio televizor, otvorio pivce i zagledao se u boks meč.

Polako je pijuckao, gledao i peglao komad po komad odeće. Međutim, kada je zazvonio telefon Tomaš se, potpuno nesvestan predmeta koji drži u ruci, umesto na telefon javio na peglu!
"Peglu sam prislonio na uvo i odjedanput je lice počelo da mi gori. Na sreću, sve će biti u redu", kaže Tomaš dodajući da se peglanja neće odreći, ali boksa na televiziji hoće.
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
jadničak.... kako mu se žena odužila....?????
 
Vrh Dno