• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Vojvođani traže Saveznu Republiku Srbiju!

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
ko vice?:kul:

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
6jjdow.gif
Perica :rolleyes: :D

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
Ceda se javio.......on je najhrabriji.....:D....dao je zanimljive predloge ovih dana.. koji prodrzavaju....nezavisnost Vojvodine

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Jel to onaj sto gde god se okrenem njegov bilbord :o a oci mu nesto suzne, mutne...? :D

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
pa druzi sa Gorancetom.... a ja im zamotavala........rolam bolje od one trbusne plesacice...:roflmao:

gorance

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.11.2010.
Broj reagovanja
66
Horoskop
Devica
Amy prosto sa stilom to radis :) nema ti ravne ;)
iskustvo je cudo :D jel da ;)

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
.........pa Cedi nije dovaljna Bilja za druzenje....pa mu se malo i ja pridruzila....i vidis kao sam odma postala pametna...:genije:

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Znaci Cedi si se pridruzila, m? :cautious: Razmisljam kome ja da se pridruzima.. dajte neki predlog ja sam "malko" van tokova, neupucena, neobavestena... mozda bi mi Kostunica leg'o :laugh:

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
.......jeste......cim pocne da prica...ti bi odmah pomislila da ti je ova urolana svarcica....previse uticala na mozak...pa ti je sve nekako usporeno..

.....tako da ti je bilji Dinkic....tu ti je sve u spidu....

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Hahahahahaha .... ce da proucim cika Dinkica.. al' ako je sve u spidu brinem se da li cu pohvatati sve konce kako treba :o :laugh:

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
.........ma kakvi konci....to se samo guta....i nista ne pitas...:D.............odgovori ti zestoko pokvare prvobitnu sliku pa posle dobijes nocne more...:D

Vrh Dno