• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Voditeljke TV slagalice

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Kako vam se cine voditeljke kviza TV slagalice? I da li bi volele da vidite i voditelja u kvizu? Ne sećam se da je u skorije vreme kviz imao voditelja. Ne znam zašto.
Inače od sadašnjih voditeljki, a to je motiv za otvaranje teme, jedino mi se dopada Milica Gajin. Sjajna je zaista. Ostale dve mi se ne dopadaju. Kristina na neki način ume da bude pristrasna prema takmičarima, a Marija previše glumi (glumica je po profesiji).

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Memedović vodi kviz Potera.
Ne gledam kvizove i ne znam voditelje, i ovo za Memedovića sam slučajno danas pokupila informaciju. Nadam se da sam se naročito istakla! 😂

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Ne sećam se kada sam poslednji put gledala Slagalicu. Ne gledam ni Poteru.

Nova S svakog dana od 16-17.00 emituje kviz, sličan Slagalici. Ponekad gledam.

OK je voditeljka tog kviza. Ne znam kako se zove.

A što se Memedovića tiče, odličan je novinar.

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Svojevremeno sam gotivila Neskovicku, nakon toga sve su postale iste - plave.

Memedovic krajnje neharizmatican lik. Mozda dobar novinar, ali mu nije mesto ispred kamere. U poteri je dramaticno dosadan, na momente nestprljiv da otalja posao.

Vrh Dno