• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Vitni Hjuston bankrotirala

ushljokana ribizla

Zvezdica
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Poruke
2.184
Broj reagovanja
298
Horoskop
Jarac
Vitni Hjuston trenutno sprema svoj veliki povratak na veliko platno u rimejku filma "Sparkle", ali mediji izveštavaju da je uprkos ovom angažmanu pevačica potpuno švorc.

Pevačica koja se napokon izborila sa zavisnošću od kreka, navodno je potrošila sav svoj imetak uključujući i 100 miliona od ugovora za ploču.

Vitni trenutno živi od novca koji joj je dala izdavačka kuća, koja namerava da izda njen sledeći album za koji se još ne zna kada će se pojaviti u prodaji.

"Da nema ljude koji je izdržavaju i pomažu, praktično bi bila na ulici. Nedavno je zvala jednog od svojih prijatelja i tražila da pozajmi 100 dolara", ističe izvor blizak pevačici.

Povodom ovih navoda oglasio se i njen predstanik za medije koji je demantovao ovakve navode, te dodao da Vitni ne samo da glumi u filmu "Sparkle" koji će se u bioskopima naći od avgusta, već je i izvršni producent filma.
 
Vrh Dno