• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Vesti iz Vipa

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.831
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
1000 dinara bonus kredita i 1000 sms poruka sa svakom dopunom

Počevši od sutra pa do kraja marta 2009. godine, Vip nagrađuje svoje nove i postojeće pripejd korisnike bonus kreditom od 1000 dinara i sa 1000 SMS poruka za komunikaciju u okviru 060 i 061 mreže, uz svaku dopunu kredita od 100 dinara ili više.
Svaki korisnik koji kupi i aktivira pripejd SIM karticu će automatski uživati prednosti ove promocije.
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.831
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
U okviru proslave milionitog korisnika Vip će od 2. juna novim postpejd korisnicima ponuditi duplo veći broj besplatnih minuta razgovora, besplatne SMS i MMS poruke prema svim mrežama u Srbiji, kao i besplatne internet pakete u određenim tarifama. Vip uvodi i novu veoma konkurentnu roming ponudu koja deli svet na samo 3 zone, ne praveći razliku u odnosu na gostujuće nreže.
Nove postpejd tarife su 60, 150, 350, 900 i 1800 i svaka, u zavisnosti od odabrane, sadrži od 60 do 1800 besplatnih minuta prema svim mrežama u Srbiji, kao i istu količinu SMS i/ili MMS poruka prema svim nacionalnim mobilnim mrežama. Dodatno, svi korisnici na poklon dobijaju i istu količinu besplatnih razgovora untar Vipove mreže. U tarife 350, 900 i 1800 su uključeni i besplatni internet paketi koji sadrže odgovarajući iznos MB za internet konekciju, surfovanje i mejlove u okviru nacionalnog saobraćaja.

Postojeći Vipovi postejd korisnici mogu da odaberu da li će se prebaciti na novi tarifni plan ili zadržati stari.

Značajna pogodnost je što novi korisnici mogu se odluče i za jedan od mnoštva atraktivnih telefona za 1 dinar, kao što je novi Samsung E250i koji dolazi u 6 boja, odnosno da besplatno izaberu lep 060 broj.

Nakon što se besplatni minuti iskoriste, cena za sve nacionalne pozive je 5,9 RSD/min, a nadoknada za uspostavljanje poziva iznosi 3,9 RSD. Pošto iskoriste besplatne SMS i MMS poruke u okviru tarife, korisnicima će biti obračunato 2.4 RSD za SMS, 10 RSD za MMS, odnosno 0.04 RSD/kb za prenos podataka. Navedene cene su iskazane bez poreza. Besplatni minuti, SMS/MMS poruke se ne mogu koristiti za roming, usluge sa dodatom vrednošću i međunarodne pozive.


Detaljnije: Vip
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.831
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Predstojeći praznici su period kada više komuniciramo. Zbog toga je Vip pripremio specijalan poklon za sve nove i postojeće pripejd korisnike omogućivši im da po povoljnim uslovima komuniciraju više sa svojom porodicom i prijateljima: od danas pa do kraja 2010. godine svi dobijaju milion besplatnih SMS poruka u okviru Vip mreže. Kako bi aktivirali prazničnu promociju, korisnici treba da dopune svoju SIM karticu sa kreditom u iznosu od 200 dinara ili više. Svaka sledeća dopuna od najmanje 200 dinara produžava važenje preostalih besplatnih SMS poruka za narednih 30 dana, i tako do kraja 2010. godine. Besplatne SMS poruke važe za nacionalni saobraćaj, a ne obuhvataju međunarodnu komunikaciju, roming, usluge sa dodatnom vrednošću i prenos podataka. Vip pripejd SIM kartice mogu se naći širom Srbije u Vip centrima i na 6.500 prodajnih mesta i kioska, uključujući Štampa sistem i Futuru Plus, dok su elektronske dopune na raspolaganju na više od 17.000 prodajnih mesta partnera. Za više informacija posetite www.vipmobile.rs ili pozovite Korisnički servis na 060/1234.
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.831
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Promocija Svaka dopuna dobija!
Dopuni se sada, jer uz svaku dopunu od 200 dinara ili više Vip ti poklanja neko od fantastičnih prepaid iznenađenja:

* Besplatne minute
* Besplatni SMS
* Bonus kredit
* Besplatne razgovore u mreži

A očekuju te i mnoga druga iznenađenja.

Promocija važi do 31.08.2010. Prepaid iznenađenja imaju različit period važenja i ne odnose se na roming, međunarodni saobraćaj i usluge sa dodatom vrednošću. Besplatni SMS i bonus kredit važe prema svim nacionalnim mrežama. Besplatan bonus kredit se moze koristiti za pozive, SMS, MMS poruke, kao i za prenos podataka.
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.831
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Pričaj sa svojim parom za samo 1 dinar, zauvek!
Kupi SIM DUO pakovanje za sebe i tvog para za samo 200 din. i u njemu ćeš pronaći:

čak dve prepaid SIM kartice po ceni jedne
po 50 din. početnog kredita na svakoj kartici

Razgovori između 2 kartice iz SIM DUO pakovanja se naplaćuju samo 1 din/min. zauvek, dok se uspostava veze ne naplaćuje.

Ako korisnici žele da ostanu zauvek u promociji, potrebno je da najmanje jednom nedeljno dopune kredit iznosom od 200 din. ili više. Promocija važi za 2 SIM kartice iz SIM DUO pakovanja. Sve ostale usluge prema svim ostalim brojevima se naplaćuju po važećem cenovniku.
 

Misha

Nadrndani Bengalski tigric
Učlanjen(a)
13.12.2011.
Poruke
291
Broj reagovanja
83
Horoskop
Nije određen
Mi familijarno koristimo Vip.

Mama i ja smo na postpaidu. ( U prvih 100 korisnika), a ostatak familije (ukljucujuci babu/dedu/ujku/ujnu/drugu babu/drugog dedu/) koriste klasicne pripaid kartice.
Bukvalno za dzabe pricamo vec godinama.
Uzimajuci u obzir da su oni svi u Ki, obicno su nam racuni za fixni dolazili PO NEKOLIKO HILJADA (cujemo se po dva puta dnevno, svaki dan)
Drugi baba & deda su sada kupili ovu karticu SIM DUO i jednu su dali mom mladjem bratu od ujaka koji studira u N.Sadu. Sada i sa njim pricaju "za dzabe", tj. jedne nedelje oni uplate 200din, druge nedelje on (tj. njegovi roditelji)...


Moji baba i deda, koji su inace rodjeni kao stekare :genije::D kazu da bi izgradili jos jednu kucu da su oduvek imali ovako jeftin telefon.
Vise ne koriste fixni (kao ni mi u kuci) i svima "guraju vip kartice" (bukvalno... Idu u goste kod nekih dugogodisnjih prijatelja i nose im kartice :laugh:)

Htela, ne htela - moj glas ide Vipu.
(Mada je stvarno super, i povoljan. Nikada nisam imala problema sa mrezom, kao sto neki "kukaju"... Za oko 1200 din (imam neki popust, ne znam ni ja na sta) imam 600 minuta ka svim mrezama + 600 minuta u Vipu, 600 sms/MMS (!) + 600 u vipu, 600 mb interneta (stalno mi je ukljucen na fonu i ne moram da brinem da ce da prekoraci)

Kada Misa poraste, i njemu cemo gurnuti jednu Vip karticu u ruke :roflmao::roflmao::roflmao:
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.831
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Novi Vip Prepaid internet paketDuplo više surfovanja duplo većom brzinom


Izaberi Vip Prepaid Internet bez obaveza i od sada surfuj duplo brže - sa brzinom do 7.2Mbit/s, a svaka tvoja dopuna od 500 dinara i više će vredeti duplo.

Izaberi novi Vip Internet paket koji uključuje:

  • USB modem
  • SIM karticu i
  • neograničeno surfovanje prva dva meseca
Novi Vip pripejd internet paket možete kupiti po ceni od 2490 dinara uz registraciju u nekom od Vip centara, ili 2990 dinara bez registracije.

Nakon što ti istekne početni paket jednostavno dopuni svoj prepaid internet kredit - putem elektronske dopune ili na bilo kom Vip prodajnom mestu i nastavi da surfuješ za samo 1 din/MB, a svaka dopuna od 500 i više dinara se duplira.

Zahvaljujući jednostavnom rešenju instalacije, biće ti potrebno samo par klikova da se konektuješ i počneš da uživaš u prednostima neograničenog Vip prepaid interneta.

Proveri svoj kredit u svakom trenutku slanjem SMS poruke sa tekstom ”?” na 1230.

Ukoliko želite duplo više surfa noću, za 299 dinara možete aktivirati Noćni surf koji možete koristiti u narednih mesec dana! Saznajte više ovde.

Maksimalna brzina do 7.2Mbit/s zavisi od pokrivenosti. Početni paket uključuje 5GB u nacionalnom saobraćaju za surf po maksimalnoj brzini nakon kojih je ta brzina svedena na 64 Kbit/s. Cena početnog paketa važi uz registraciju. Obračunski interval je 10KB. Bonus kredit ostvaren dupliranjem dopune važi narednih 30 dana od dana dopune.
 

Icy

White Wolfess
Starosedelac
Učlanjen(a)
15.05.2011.
Poruke
1.660
Broj reagovanja
1.116
Horoskop
Jarac
Poslednjih 7 godina sam korisnik Vip mreže. Bila sam veoma zadovoljna. Od nedavno sam uvidela mane mog milog i dragog operatera. Drugarica za istu cenu mesečne pretplate kod svog operatera ima više minuta i poruka, naravno i MB. Osim što mesečno dobija više, sve što ne potroši prenosi joj se u idući mesec. I tako iz meseca u mesec.. nakupi se fino minuta i poruka koji nekada eto baš zatrebaju. Da bih održala tempo sa njom, ja sam prinuđena da uzmem dodatke i samim tim uvećavam svoje mesečne troškove za istu uslugu, a onda gledam da bar sve što sam platila i potrošim, inače će ih pojesti maca. Verovala sam duboko u odličnu pokrivenost Vip mreže, a onda sam se preselila i sada signal jurim na terasi i molim boga da avion ne preleće u toku razgovora jer isti momentalno puca. Poslala sam xy duplih poruka zbog padanja mreže i kašnjenja izveštaja.
Bila sam vredna pa im poslala pravo pravcato ljubavno pismo sa sve naslovom „Dragi moj Vip-u“. Odgovor koji je stigao je više sprdnja i vređanje mog intelekta što im duboko zameram: „Trenutno nismo u mogućnosti .. Prosledili smo nadležnima.. Hvala na ukazanom poverenju.. Molimo da sve vaše sugestije blatrućneštotamo..“. A lepo sam im objasnila da posle 7 godina velike ljubavi počinjem da mislim na drugog i da ću mu vrlo rado pokloniti svoje poverenje. Eto toliko o poštovanju lojalnosti i bezgraničnoj ljubavi. ;)
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.831
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Nisi jedina koja se žali na Vip. Dobra stvar u svemu tome je što broj možeš preneti u drugu mrežu, tako da je sada mnogo lakše, odnosno bezbolnije (ne menja se broj) promeniti operatera.
Ja sam pre nekih godinu - dve se prebacio iz Telenora u mts. tek nakon podnetog zahteva su mi iz Telenora ponudili neke pogodnosti, ali sam im ja rekao da su zakasnili.
 
Vrh Dno