• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Vesti iz mts-a

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.744
Broj reagovanja
16.837
Horoskop
Ovan
Preskoči 500! Osvoji 500!

mt:zbunjen: nastavlja sa lepim iznenađenjima i ovaj put će novom promocijom obradovati svoje prepaid korisnike. Tokom promocije, od 20. februara do 31. marta 2009, svaku prepaid dopunu od 500 ili više dinara nagrađujemo bonusom od 500 dinara.

Broj dopuna je neograničen i za svaku dopunu od 500 ili više dinara koju izvršite do 31. marta dobijate dodatnih 500 dinara. Potrebno je da svoj prepaid kredit, u naznačenom periodu, elektronski dopunite na šalterima pošta, u poslovnicama Telekoma Srbija, na prodajnim mestima naših dilera i distributera, na bankomatima OTP banke i METALS banke ili putem vaučera od 500 i 1000 dinara.
Učestvujete u mt:zbunjen: promociji i osvojite bonus od 500 dinara!

*Promocija se ne odnosi na dopune putem SMS zaduživanja bankovnog, postpaid računa ili platne kartice, dopune putem WEB i WAP portala i dopune izvršene na šalterima banaka.
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.744
Broj reagovanja
16.837
Horoskop
Ovan
Nova MMS akcija - voli MMS

Mt:zbunjen: je pripremio lepo februarsko promotivno iznanađenje za sve svoje korisnike.

Svi oni koji žele da iznenade svoje najbliže interesantnim porukama, moćiće to da urade po ceni MMS poruke od samo 2,90 dinara bez PDV-a, od 14. februara do kraja meseca.

Zanimljiva fotografija, lična melodija, smešni snimak, posebni poljubac… Sve to može biti deo vaše prepiske u mt:zbunjen: mreži po februarskoj promotivnoj ceni MMS poruka.
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.744
Broj reagovanja
16.837
Horoskop
Ovan
Promocija Friends & Family usluge

Promotivna kampanja Friends & Family usluge je još jedna u nizu prolećnih kampanja, u okviru kojih Telekom Srbija nudi korisnicima svoje usluge po specijalnim, izuzetno povoljnim, tarifama. Ovaj put promocija je namenjena mt:zbunjen: prepaid korisnicima i traje od 6. aprila do 31. maja 2009. godine U ovom periodu, prepaid korisnici imaju mogućnost da, bez obzira na tarifni profil, pozivaju F&F brojeve po ceni od samo 0,09 dinara/min, sa PDV-om, a po istoj ceni mogu i da šalju SMS poruke ka ovim brojevima.
Obračunski interval i cena uspostave veze navedeni u okviru prepaid tarifnih profila ostaju nepromenjeni.
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.744
Broj reagovanja
16.837
Horoskop
Ovan
Svaka dopuna prepaid kredita sa fiksnog telefona izvršena od 1. jula do 30. septembra donosi 10% više!
Dopunite prepaid kredit od kuće, sa Vašeg fiksnog telefona!
Od sada imate jedinstvenu mogućnost da od kuće, sa Vašeg fiksnog telefona, dopunite kredit za željeni prepaid broj.
To znači da sa Vašeg fiksnog telefona u bilo koje doba dana ili noći možete besplatno da pozovete broj 0800/100-900 i da, prateći uputstva automata, izvršite elektronsku dopunu kredita za željeni prepaid broj u visini od 50, 200 ili 500 dinara.
Izvršene dopune plaćate na jednostavan i veoma komforan način - kroz redovan mesečni račun za Vašu fiksnu telefonsku liniju.
Tokom jednog meseca možete izvršiti više dopuna, ali do maksimalnog iznosa od 3000 dinara.
Jedini uslov za korišćenje ove usluge je da Vaša telefonska linija ima mogućnost tonskog biranja i potpune identifikacije fiksnog broja, odnosno da fiksni broj sa kojeg se dopunjuje kredit može u celosti da se očita pozivom na mobilni broj ili na drugi fiksni broj koji ima uključenu uslugu Identifikacija dolaznih poziva.


Kako se vrši prepaid dopuna sa fiksnog telefona?

Pozovite broj 0800/100-900.

1. Unesite prvi deo šifre sa Vašeg računa za fiksnu telefonsku liniju, odnosno broj do kose crte. Automat će Vam pročitati unetu šifru i zamoliti da je potvrdite ili da je ponovo unesete. Imate ukupno dva pokušaja za unos ispravne šifre.
2. Zatim, unesite mt:zbunjen: prepaid broj za koji želite da izvršite dopunu. Uneti broj mora da počne sa 064, 065 ili 066 i broj unetih cifara posle ovih prefiksa mora biti 7 za 064 i 065 numeraciju, a 6 ili 7 za 066 numeraciju. Potvrdite uneti broj pritiskom na taster 1 ili da ga ponovo unesite - pritiskom na taster 2. Imate ukupno dva pokušaja za unos željenog broja u ispravnom formatu.
3. Nakon toga, izaberite jedan od tri ponuđena iznosa predviđenih za dopunu: za iznos od 50 dinara - pritisnite taster 1, za iznos od 200 dinara - pritisnite taster 2, a za iznos od 500 dinara - pritisnite taster 3. Potvrdite željeni iznos ili da ga ponovo unesite, za šta imate ukupno dva pokušaja.
4. Ukoliko je cela transakcija dopune prepaid računa uspešno obavljena, na broj koji je dopunjen stići će SMS informacija o izvršenoj dopuni, a Vaš telefonski račun za fiksnu telefonsku liniju biće zadužen za izabrani iznos dopune.
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.744
Broj reagovanja
16.837
Horoskop
Ovan
Budite on-line u svakom trenutku i na svakom mestu!

Zbog velikog interesovanja za Mobilni Internet, Telekom Srbija je produžio trajanje promocije ove usluge do kraja 2011. godine.

Ako iskoristite priliku i do kraja ove godine povežete Vaš laptop ili deskotop računar sa USB modemom koji sadrži mt:zbunjen: data SIM karticu, dobićete pouzdan i brz Internet gde god i kad god to poželite.

Učinite Vašu komunikaciju bržom i jednostavnijom i budite u vezi sa celim svetom! Izaberite bilo koji Surf ili Studentski 3G data paket uz modem po ceni od samo 1 dinar* i čak prve tri mesečne pretplate iznosiće samo po 1 dinar*, uz ugovornu obavezu na 24 meseca.

Ukoliko se odlučite za neki od ovih paketa uz ugovornu obavezu na 12 meseci, dobijate ovaj modem za 1 dinar*, a i pretplatu za odabrani paket za prvi mesec plaćaćete, takođe, samo 1 dinar*.

Uz i dalje trostruko veću količinu GB za prenos podataka koji su uračunati u pretplatu, moći ćete na brz i komforan način da surfujete po Internetu!

* Cene su navedene sa svim pripadajućim porezima.

Promocija traje do 31. decembra ili dok traju zalihe modema. Telekom Srbija zadržava pravo na izmenu uslova promocije.

Više o Mobilnom Internetu i Surf paketima možete videti OVDE, a o Studentskim 3G data paketima OVDE.
 

Aemilianus

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
31.01.2010.
Poruke
3.726
Broj reagovanja
8
mt:zbunjen: i Prva TV predstavili PRVA DROID

Telekom Srbija i jedna od najpopularnijih srpskih televizija Prva TV, pokrenuli su zajednički tarifni paket sa atraktivnom Android aplikacijom.



Partnerstvo najveće telekomunikacione kompanije u regionu i televizije sa najvećim rastom gledanosti u Srbiji, ozvaničeno je u sredu uveče na promociji jedinstvenog Prva Droid postpaid tarifnog paketa.

Ovaj paket nudi niz pogodnosti: od povoljnih razgovora do ekskluzivne prilike da prvi uživate uz omiljene emisije Prve srpske televizije na vašem novom Android telefonu.

U ponudi su telefoni LG optimus GT540 za samo 1 dinar, kao i Samsung Galaxy S sa mogućnošću izbora postpaid broja iz posebne kategorije. Zahvaljujući posebnoj Android aplikaciji koja je instalirana u telefonu, možete pre svih, bilo kada i bilo gde, da gledate izabrane emisije Prve TV.

Nova postpaid tarifa Prva Droid nudi mogućnost razgovara za 0 din/min sa drugim korisnicima ove tarife, pri čemu se plaća samo cena uspostave veze od 1 dinar. U mesečnu pretplatu od 1.501 dinar uključen je 501 minut za razgovore u domaćem saobraćaju, 1001 SMS poruka i 1GB za prenos podataka. Cena MMS poruke u domaćem saobraćaju je samo 2,95 dinara.

Promociji Prva Droid paketa u beogradskom klub Komunale u sredu uveče, prisustvovali su čelni ljudi dve kompanije, poznata TV lica i druge javne ličnosti.
 

ushljokana ribizla

Zvezdica
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Poruke
2.184
Broj reagovanja
298
Horoskop
Jarac
Iskoristite novogodišnju MTS pripejd ponudu


Novogodišnji praznici su vreme darivanja i prilika da drage osobe obradujete jednim od tri telefona iz pripejd ponude Telekoma Srbija.

Svi oni koji izaberu pripejd paket sa telefonom samsung 1050 ili ZTE R220 po ceni od 2.000 dinara dobijaju bonus kredit od 2.000 dinara. Takođe, tu je i paket sa telefonom samsung E2121 po ceni od 5.000 dinara uz koji se dobija bonus kredit od 5.000 dinara.

Bonus se može iskoristiti 30 dana nakon aktiviranja pripejd kartice za razgovore, SMS poruke i surfovanje u mt:zbunjen: mreži.

Prepaid tarifne opcije koje korisnici mt:zbunjen: mreže redovno koriste tokom novogodišnjih praznika biće još povoljnije. Sve do 7. januara 2012. godine minut razgovora ka svim mrežama u domaćem saobraćaju, u okviru opcija Razgovori u mt:zbunjen: mreži, Noćni mt:zbunjen: razgovori i SMS, kao i Mix tarifne opcije košta samo 50 para.

Specijalna novogodišnja iznenađenja namenjena su i ljubiteljima prepaid tarifa Zvezda i Partizan. Ova promocija nudi mogućnost da se ostvari specijalni bonus do ukupnog iznosa od čak 3.000 dinara.

Za svaku mesečnu dopunu kredita u ukupnom iznosu od 250 dinara ili više, narednog meseca dobija se bonus od 250 dinara. Bonus važi 15 dana od dana dobijanja i može se iskoristiti za razgovore u mt:zbunjen: mreži, slanje SMS poruka i surfovanje.
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.744
Broj reagovanja
16.837
Horoskop
Ovan
Promotivni postpaid DATA tarifni dodaci

Svi mts postpaid korisnici i dalje mogu da se opredele za povoljne Data tarifne dodatke, jer je postpaid DATA promocija produžena do 30. juna 2013. godine.
U okviru ove promocije postpaid korisnici imaju mogućnost da dobiju tri puta veću količinu DATA saobraćaja. Ukoliko aktiviraju DATA tarifni dodatak od 50 MB, 300 MB, 1GB ili 3 GB, dobiće tri puta više MB, odnosno 150 MB, 900 MB, 3GB ili čak 9GB za prenos podataka. Izabrani DATA tarifni dodatak može se iskoristiti samo u tekućem mesecu, odnosno preostala količina se ne prenosi u naredni mesec.
Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.
 
Vrh Dno