• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Vesti bez svesti part II

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.509
Horoskop
Ribe
Poslednja naučna istraživanja renomiranog Instituta iz Vatikana pokazala su, bez imalo dvojbe, da Srbi, kao narod ne mogu posle smrti da završe u Paklu. Istraživači su, naime, kao dokaz izneli primer izvesnog Milojice koji je, upokojivši se, završio u istom. Videvši tamo svog komšiju Radojicu kako se prži u večnoj vatri, Milojica se toliko obradovao i bio srećan zbog komšijinih patnji, da je to bilo neprimereno, te je izbačen iz istog. (nije poznato ko je vršio istraživanja na terenu).

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Taj forum "Vesti bez svesti" sam zatvorio, jer mi više ništa nije smešno kada su ove bitange u pitanju. Oni nemaju obraza, ljudskosti, dostojanstva. Ali i imaju... Imaju sve što se može kupiti.

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.509
Horoskop
Ribe
Taj forum "Vesti bez svesti" sam zatvorio, jer mi više ništa nije smešno kada su ove bitange u pitanju. Oni nemaju obraza, ljudskosti, dostojanstva. Ali i imaju... Imaju sve što se može kupiti.
Razumem te u potpunosti. Jesi razmišljao o tome da uopšte ne čitaš? Ne samo tu temu već generalno. Napravi svoju Tvrđavu i ne puštaj unutra. Zvučim ko Meša, jel da? :/

...na žalost, kako to obično biva, tek kada si je zatvorio ja sam dobila inspirejšn da tu nešto napišem....i imam još :D Otud "part II". Ali nema dnevno političkih dosetki...neka ostane kao tema ako nemaš ništa protiv. :)

Vrh Dno