• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Veštačka inteligencija

I dok se skoro svi u Srbiji brinu da li će Kosovo biti Srbija ili ne, mene mnogo više brine ova nova, veštačka inteligencija. Prvo, ja sam veliki fan Terminator filmova, a svi znamo šta se desilo kad je veštačka inteligencija postala "svesna". Drugo, plašim se da će milioni ljudi ostati bez posla. Treće, koju lektiru čita ta inteligencija i ko je propisuje? Četvrto, ko će to držati pod kontrolu i hoće li uspeti? Peto, sve mi se čini da ćemo svi na*ebati.
Šta mislite da li će moći da briše prašinu i kuva ručak? A da popravlja veš mašinu, bojler? Seks? Izgleda da će ona da sedi i pametuje, a mi ćemo da radimo! Možda to i nije loše. Ali, što se politike tiče, tu je operisana. To ona ne može da radi, je l tako?
 

šufnudla

neprilagođena
Starosedelac
Učlanjen(a)
26.11.2016.
Poruke
1.770
Broj reagovanja
3.027
Horoskop
Strelac

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Poruke
16.081
Broj reagovanja
15.514
Horoskop
Ribe
N
Je l pitao neko veštačku inteligenciju da li je zemlja okrugla? Kako stojimo po tom pitanju?
Naravno da su pitali, ko drugi nego Srbi najpametniji narod u Univerzumu. I tvrdi AI da zemlja nine ravna ploča. E onda se najpametniji narod dosetio da pita koji je danas dan i datum. Izgleda da AI misli da je na primer 18. novembar 2021. Tako da ne možeš verovati kompu.
 
Vrh Dno