- Učlanjen(a)
- 12.02.2009.
- Broj reagovanja
- 16.936
- Horoskop
- Ovan
Na jučerašnjoj konferenciji za štampu, Velimir Ilić je izjavio:
Inače je Velja poznat po šutiranju novinara Vladimira Ješića, kao i drugim ispadima kada je reč o novinarima.
Moram reći da je dotični političar oduvek bio poznat po prostačkom ponašanju, to je njegov način kada u nedostatku argumenata koristi i druge metode u razgovoru sa novinarima.
Još jedan klasičan primer za kakve prostake ova Srbija glasa.
- Vi znate da se ovih dana vodi jedna izuzetna velika hajka u Srbiji protiv mene, medijska hajka i na sve druge moguće načine i da to stvarno nije dobro. I to su isti oni koju su vodili hajku godinama, oni i dalje nastavljaju nešto da pričaju. Stvarno ne razumem neke ljude koji hoće da oni prave vladu, hoće oni da odlučuju, hoće oni u ime birača i glasača da daju svoj sud, svoje mišljenje i tako dalje. Ja više ne razumem gospođu Olju Bećković, šta više ona hoće od mene, da li je ona normalna, da li je ona zdrava i molim odgovorne ljude na B92 da je pošalju na analizu - rekao je Velimir Ilić na konferenciji za novinare u sedištu svoje stranke.

Inače je Velja poznat po šutiranju novinara Vladimira Ješića, kao i drugim ispadima kada je reč o novinarima.
Moram reći da je dotični političar oduvek bio poznat po prostačkom ponašanju, to je njegov način kada u nedostatku argumenata koristi i druge metode u razgovoru sa novinarima.
Još jedan klasičan primer za kakve prostake ova Srbija glasa.