• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Velja Ilić protiv Olje Bećković

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Na jučerašnjoj konferenciji za štampu, Velimir Ilić je izjavio:
- Vi znate da se ovih dana vodi jedna izuzetna velika hajka u Srbiji protiv mene, medijska hajka i na sve druge moguće načine i da to stvarno nije dobro. I to su isti oni koju su vodili hajku godinama, oni i dalje nastavljaju nešto da pričaju. Stvarno ne razumem neke ljude koji hoće da oni prave vladu, hoće oni da odlučuju, hoće oni u ime birača i glasača da daju svoj sud, svoje mišljenje i tako dalje. Ja više ne razumem gospođu Olju Bećković, šta više ona hoće od mene, da li je ona normalna, da li je ona zdrava i molim odgovorne ljude na B92 da je pošalju na analizu - rekao je Velimir Ilić na konferenciji za novinare u sedištu svoje stranke.
223063_velja01-fonet-fonetnenad-orevi_kf.jpg

Inače je Velja poznat po šutiranju novinara Vladimira Ješića, kao i drugim ispadima kada je reč o novinarima.
Moram reći da je dotični političar oduvek bio poznat po prostačkom ponašanju, to je njegov način kada u nedostatku argumenata koristi i druge metode u razgovoru sa novinarima.
Još jedan klasičan primer za kakve prostake ova Srbija glasa.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Danas reče Velja:
"Iako sam već duže vreme negativna inspiracija za TV B92 i smatram da se protiv mojih saradnika i mene lično vodi politička hajka na ovoj televiziji, ipak, želim da kažem da sam na konferenciji za novinare Nove Srbije održanoj u utoprak 17. juila 2012, burno reagovao i koristim ovu priliku da se izvinim i TV B92 i gospođi Bećković", piše u saopštenju.
Mora da je pod sedativima. :rolleyes:

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
nisam u toku :zbunjen:
sta razlog ovakvoj izjavi

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ništa posebno, Velja se opustio na jednoj konferenciji za štampu pa je počeo da priča ono što zaista misli.

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
da li mu je beckovicka poslala oprost?:giggle:..nema novih informacija..

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Nema. I ova priča ima srećan kraj. :rolleyes:

Amy-

Poznata ličnost