• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Vaterpolo Klub Partizan

Nenad988

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
07.09.2019.
Poruke
60
Broj reagovanja
7
Horoskop
Blizanci
VATERPOLISTI PARTIZANA POTONULI NA DNO: Račun u blokadi, a plate ne primaju.


Vaterpolo klub Partizan je nekada bio strah i trepet širom Evrope. Padali su mnogi velikani pred njim, a klub je stvorio velika imena srpskog, ali i svetskog vaterpoloa.
Finansijski problemi ugušili su ambicije ali i mogućnosti da ovaj klub ponovo stane na noge. Iako je i u prošlosti bio u lošoj situaciji, čini se da nikada nije bilo gore. Crno-belima je trenutno račun blokiran naime duga prema Poreskoj upravi, EPS-u i Gradskoj čistoći.
Dug Partizana iznosi oko 3,300,000 evra, (oko 389,175,242) dinara. i gotovo 90 posto duga ide na Poresku upravu i dugovanju prema javnim preduzećima.
– Oni su nas i blokirali, ne zato da bi nam napravili štetu, već zbog činjenice da bi protokom vremena njihova potraživanja mogla da budu zastarela. Nas je EPS mogao milion puta od 2011. godine da isključi sa mreže i to nije činio. Nama jedino može da pomogne država, jer su sva javna preduzeća u njenoj nadležnosti. , rekla je
Tatjana Rakas , finansijski direktor kluba.
Račun kluba je u blokadi već 1016 dana, a potraživanjapo izveštaju NBS-a iznosi 201.794.065 dinara. O težini situacije govori i podatak da su vaterpolisti Partizana primili dve ipo plate, a klub nema novca ni za organizovanje gostovanja, o čemu smo već pisali.

 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.832
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Najbolje je da ga sto pre ugase. Da ga nema, da se ne brukamo više. Partizan nema Terzića i Covica da spasu klub svojim sposobnostima i poštenjem.
 
Vrh Dno