• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Vaše omiljeno cveće

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Koje je vaše omiljeno cveće?

Meni je orhideja.

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.953
Horoskop
Lav
Ruže

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
Eh kako volim Anči i njene ležerne odgovore...
Inače kada već nisam odolela da pokrenem temu najviše volim....Mala pomoć:thumbsdown:
OVAN
On je impulsivan, prepun energije i ambicija. Voli uzazov. Njegove boje su oranž, crvena i žuta. Cveće koje najviše voli: orhideje, ljubičice, jorgovan. Pravi divlji, drski, vatreni, a istovremeno krhki cvet koji odražava energiju Ovna je poljski mak! Tu su ciklama i šafran koji se probijaju preko svih prepreka kako bi pozdravili proleće. Ovan će biti zadovoljan ako mu poklonite tigrasti ljiljan ili tulipane, simbol lepote i snažnih osećaja. Geranije ili pelargonije čest su ukras Ovnovih prozora, balkona ili vrta. Njihova protivupalna svojstva na energetskom nivou umiruju Ovnovu sklonost da se upali od preintenzivnih osećanja.

Zaista obožavam

jorgovan.jpg

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.520
Horoskop
Ribe
Kada smori zima, hladna i jednolična i kada joj se nasluti kraj, pojavi se moj omiljeni cvetić da poruči da je stiglo proleće! Ljubičica!!! Cveta jednom godišnje / iznimno i dva puta/ i iako mala i nežna može da se izbori sa zimom i mrazom i među prvima procveta. A tek miris.... :happy:

ljubičica2.jpg

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Eh kako volim Anči i njene ležerne odgovore...
Inače kada već nisam odolela da pokrenem temu najviše volim....Mala pomoć:thumbsdown:
OVAN
On je impulsivan, prepun energije i ambicija. Voli uzazov. Njegove boje su oranž, crvena i žuta. Cveće koje najviše voli: orhideje, ljubičice, jorgovan. Pravi divlji, drski, vatreni, a istovremeno krhki cvet koji odražava energiju Ovna je poljski mak! Tu su ciklama i šafran koji se probijaju preko svih prepreka kako bi pozdravili proleće. Ovan će biti zadovoljan ako mu poklonite tigrasti ljiljan ili tulipane, simbol lepote i snažnih osećaja. Geranije ili pelargonije čest su ukras Ovnovih prozora, balkona ili vrta. Njihova protivupalna svojstva na energetskom nivou umiruju Ovnovu sklonost da se upali od preintenzivnih osećanja.

Zaista obožavam

Pogledajte prilog 4443
Stvarno sam ovan! :D

Vrh Dno