• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Vaš nadimak

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ideju mi je dala anuška... Da li ste u detinjstvu ili u školskim danima imali nadimak?

Moj nadimak iz srednje škole je Munja. Samo par drugara me je tako zvalo, ali ne znam zašto. :)

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Mene su zvali u firmi "brzi Gonzales" i "majka Tereza". Mislim da su bili adekvatni. :thumbsup:

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
To je zbog Jasna, a maca zbog sličice. Povezalo se nekako samo od sebe.:)
Od kako znam za sebe zovu me svi Boki, a kasnije su mi prilepili nadimak Šuki, pa mi je to ostalo do danas.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
ma, čekaj, bre.... pa kako da te vikamo????? Jan, Boki, Šuki????:banghead:

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Šuki...to moramo da pitamo one koji su mi prikačili taj nadimak.:)

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
baš lepo, uvek se setiš kao i ja.... mene je zvao:laugh: Žaba, jer sam bila žuta od žutice....

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Nadimak mi je Ana ( najcesce ), Anchy ( ponekad ), Anuska ( retko kad )

A iz detinjstva pamtim samo nadimak Kinez ili Japanac..Kako god, mrzela sam oba....:cautious:

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Zašto Kinez i Japanac? Sad me kopka, bolje da nisi pisala ništa. :laugh:

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Pa...Pogodi...Zato, sto kad se smejem, imam nesto kosije oci, a jos crna kosa, a jos bled ten...Tako da sam se jedva otarasila tog nadimka, ali jedva....Kao dete sam bas tragicno dozviljavala te nazive i cini mi se averziju i dan danas prema kinezima imam...A relativno nedavno me u jednoj kineskoj radnji prodavacica nespretno sa smesnim naglaskom pitala" `Ti nasa?``...Jedino mi se gradja ne uklapa u kineski kalup, pa sam je onako s visine, istim akcentom odgovorila: ``Nisam vasa`` a u sebi psovala sve zivo ahahahahahahahaah

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
:laugh: Mogu da te zamislim kako reaguješ na to! Ja sam kao mali izgledao kao Mongolac. :laugh: Ako uspem da uslikam neku fotografiju staviću je ovde na forum da me vide.

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Jao super, delimo iste traume...Sad ces tek shvatti moje postove hahahahahahaahhaha

Imam i ja jednu mongoloidnu, ali nema sile koja ce me naterati da je javno pokazem, ne, ja odbijam da verujem da ta slika postoji...:cautious:

Vrh Dno