• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Vas mobilni operater

Koji je vas mobilni operater i paket?

• mt:s Postpaid

Glasovi: 2 33,3%
  • mt:s Prepaid

• Telenor Postpaid

Glasovi: 0 0,0%
  • Telenor Prepaid

• Vip Postpaid

• Vip Prepaid

• Ukupno glasača
    6

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ja imam mt:zbunjen: postpaid broj, cini mi se da su najpovoljniji.
Inace, negde sam procitao da u EU, pa i kod nas, u nekoj blizoj buducnosti treba da se uvede mogucnost da korisnik moze da menja mobilnog operatera, pri cemu ne bi menjao broj svog mobilnog telefona, cak ni pozivni broj, sto bi bilo super. Da:er:kle, moze se menjati operater bez promene broja. E to bi bila prava stvar za nas potrosace i navela bi operatere na pravu borbu za klijente.
Valjda ce biti to jednog dana. :er:

Maximus

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.02.2009.
Broj reagovanja
22
Horoskop
Ovan
Telenor Postpaid,,mt:zbunjen: Prepaid..cini mi se da je mts bolji

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
... malo da oživim temu. Glasajte, komentarišite. :)

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
........znaci.............mts............da li sam zadovoljna...........i ne bas...............jedino mi se svidja sto pistoji mondo.....pa sad mogu iz rusije za dž da saljem poruke svima koji koriste mts........

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Koristim mts. U poslednje vreme od njih nikakva usluga, poruke u tarifi (ja npr koristim tipi) su iste kao i u svakoj drugoj mrezi, tacnije meni poruka umesto 1din, je sad oko 3.50 pfffffffff :p
A opet, ne bih se usudila da uzimam postpaid posto ne bih imala granicu samo bih zvala i zvala... :D

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Jel koristiš friends & family brojeve?

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Ne koristim te brojeve, nisam iskreno ni probala da uplatim to...
Sad imam jos jedan broj, na drugom telefonu koji je kodiran na telenor tako da sam uzela njihovu karticu i mogu reci da sam zadovoljna uslugama koje imaju :)

Icy

White Wolfess
Starosedelac
Učlanjen(a)
15.05.2011.
Broj reagovanja
1.116
Horoskop
Jarac
Prvi operater mi je bio Telenor. Iskustvo - neprocenjivo, cene paprene. Tome ima jedno 10-ak godina.
Nakon toga mt:zbunjen: postpaid, tada nije bilo ovih omiljenih brojeva itd, vala su se obogatili na konto moje mladalačke ljubavi.
Nakon toga Vip postpaid u kombinaciji sa Telenor postpaid poslovnim i mt:zbunjen: prepaid. Od svega navedenog najviše mi se isplatio taj prepaid jer je imao opciju omiljenog broja. Za 300 din aktivacije i 200 din kredita sita sam se napričala za tih mesec dana.
Trenutno samo Vip postpaid. Trudim se da ostanem u okvirima sadržaja koji plaćam. Smeta mi što nemam i neki broj poruka za ovaj Bus plus u okviru paketa, al ajde tih 1.50 din nekako i preživim da mi naplate. Razmišljam da opet aktiviram i taj mt:zbunjen: prepaid ako i dalje ima taj omiljeni broj..

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.948
Horoskop
Lav
VIP postpaid, zadovoljna sam. I biznis paket MTS-a, još zadovoljnija.

Vrh Dno