• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Vajber ili viber?

maki

Nindža
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.12.2015.
Broj reagovanja
2.231
Horoskop
Ovan
Ispravka....koristim:D
Zapratila Zdravlje i lepotu (nije prelazno ni jedno ni drugo:zbunjen:) i još po nešto :D

Shesau_

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
10.05.2017.
Broj reagovanja
1.738
Horoskop
Škorpija
Koristim i Viber i WhatsApp i Messenger:rolleyes:

Licno mi se najvise svidja WhatsApp,ali vecina ljudi koje znam su na Viberu:shifty:

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Licno mi se najvise svidja WhatsApp,ali vecina ljudi koje znam su na Viberu:shifty:
WPpp je objektivno bolji, razgovor preko vibera je katastrofa dok je preko WApp-a isti kao na telefonu i sl...ali i ja, kao i većina, nekako više volim Viber.

T

Time

Gost
Bm ti kad je ICQ imao glasovni razgovor, pa chat u realnom vremenu (sve vidiš šta sagovornik kuca i prepravlja, ne tek ono kad lupi enter)...

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ne bi se on bunio. :D
Elem, nisam neki stručnjak za jezik i pravopis, ali mi nikako nije jasno kako naši lingvističari mogu da tvrde da je i vajber i viber ispravno. Pa valjda je ispravno onako kako ga nazivaju vlasnici ili autori. Nemojmo sada da opet pricamo kako su ga napravili Slovaci, to ne znaci da je pravljen za njihovo trziste. Naprotiv.

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Mislim da sam čula u nekom intervjuu da ga i Vulin zove vaJber! :D:whistling:

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Ja koristim Viber :)

off- nekada sam bila korisnik IKOM-a a ne AJKOM -a :) - Čula sam davno da su neki tako zvali net tv provajdera IKOM.

Vrh Dno