• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Vaistinu voskrese ...

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Starica ustala iz kovčega

Kineskinja Li Sijufeng (95) prepala je ožalošćene i komšije, koji su se okupili na njenoj sahrani, kada je ustala iz kovčega.
Komšije su pre pet dana pronašle Sijufeng kako leži na podu i ne diše, nakon što je pala i povredila glavu. Pošto nisu uspeli da je probude svi su pomislili da je preminula i pripremili su je za sahranu.

Prema tradiciji, preminula je položena u kovčeg pre dolaska rodbine i prijatelja. Međutim, samo dan pre sahrane komšija, koji je došao da obiđe preminulu baku, bio je iznenađen kada je video prazan kovčeg.

Nakon pretrage, meštani sela Lulou u provinciji Guangsi zatekli su baku u kuhinji kako sedi i priprema jelo.

"Dugo sam spavala. Pošto sam se probudila, bila sam gladna i htela sam nešto da skuvam. Dugo mi je trebalo da odguram poklopac kovčega i izađem", rekla je baka zaprepašćenim seljanima

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/309776/Starica-ustala-iz-kovcega

Glad je probudila :roflmao:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Pa jel se oni sahranjuju ili kremiraju?

Habibi