• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Umete li...

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
...da prenosite znanje?

i

Ako bi morali ( a mozda i voleli ) da nekoga necemu poducavate, sta bi to bilo?

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Valjda umem... ne znam. Mislim, umela sam deci da prenesem neko znaje dok sam radila kao vaspitacica :D
Sad bih mozda mogla nekog da obucim u dekorisanju torti. Nemam diplomu, samouka sam al' ono sto znam rado bih nekog poducila.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
........mislim da umem.........umem da pojednostavim stvari........ali samo onu materiju koju dobro poznajem....:D

....mislim da bih bila dobra u radu sa decom uzrasta 5 i 6 godina..... cesto se kajem sto nisam otisla u vaspitacice....

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Umem. Samo što je moje znanje jako skromno, ali i to malo znanja nekada ne želim da prenesem. Na poslu sam uvek vooleo da kada dođu novi palo rade sa mnom, kako bi ih uveo u posao. Naravno, količina znanja koju prenosi ekvivalentna je interesovanju lica kome je namenjena, a takođe na to utiče i moja procena koliko ta osoba zaslužuje da joj prenesem svoje znanje. Ta procena zasluge je moje subjektivno mišljenje o toj osobi.

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Umem da prenesem znanje i zelim, uvek i svakom... Posebno odredjena znaja vezana za posao.. I to iz vise razloga, nisam od onih "posle mene potop", a i zgodno je kad na primer, ne dodjete na posao da postoji neko ko ce vas deo posla odraditi bez greske :thumbsup:
Nisam skrta ni po jednom pitanju, tako ni kad je u pitanju znanje koje imam o bilo cemu....

Vrh Dno