• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Ultimat fajter slomio penis

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.769
Broj reagovanja
16.890
Horoskop
Ovan
Rej Elbe, koji se bavi ultimat fajtom, nedavno je doživeo krajne bizarno iskustvo kada mu je devojka tokom seksa slomila penis.
296964_rej1_ff.jpg

Incident se odigrao dok je boravio u Kuala Lumpuru, a devojka sa kojom se Rej tada zabavljao se malo "zaigrala" zbog čega je sa slomljenim penisom završio u bolnici. On je svoje iskustvo je putem interneta podelio sa drugim muškarcima."Devojka je bila na meni i dogodilo se. Krvi je bilo svuda, čak sam se i onesvestio. Pao sam na pod, okrnjio sam dva zuba i tom prilikom razbio bradu. Nije ipak došlo do otvorenog preloma, u bolnici bi trebalo da ostanem oko tri dana, a iduće dve nedelje moram da pijem tablete kako ne bih dobio erekciju", naveo je Elbe.
296965_rej2_f.jpg

On je dodao da je uspešno operisan i da je već dobio račun za svoje lečenje u iznosu od 6.000 dolara. Kako bi dokumentovao čitav incident on je na internet postavio i svoju fotografiju iz vozila hitne pomoći dok je bio na putu za bolnicu.

Izvor: http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Z...t-fajter-slomio-penis-tokom-seksa-sa-Malajkom
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.769
Broj reagovanja
16.890
Horoskop
Ovan
:o Malo se zanela.... Pobogu, na šta je mislila?! :D
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
nije valjda na brisanje prašine.....:laugh:
 
Vrh Dno