• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Ukrao 12.000 evra, polovinu pojeli miševi

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Slobodan Sekulić (74) iz kraljevačkog sela Samail uhapšen nje pod sumnjom da je od avgusta 2012. nekoliko puta iz jedne porodične kuće u Bapskom polju kod Kraljeva ukrao više od 12.000 evra. On je u kuću upadao koristeći ključ, koji je bio ispod otirača ulaznih vrata.
Kraljevačkom lopovu deo plena pojeli su - miševi. Sekulić je 5.000 evra zamotao u stare novine i sakrio ih na krovu šupe. Kada je posle izvesnog vremena hteo da uzme novac, našao je samo sitne izgrickane ostatke.

Sekulić je u Bapsko polje dolazio kako bi pomagao nepokretnom poznaniku, ali je i obavljao seoske poslove kod njegovih komšija.


Prošlog leta je primetio kako jedna od komšinica ostavlja ključ ispod otirača ulaznih vrata. Zato je odlučio da se posluži ključem i upadne u kuću. Tako je ušao u kući i s jedne gomile od 20.000 evra koju je pronašao malo-pomalo uzimao novac. Izneo je 12.000 evra kada je potkradanje primetila vlasnica kuće.

U prvi mah pomislila je da nedostaje 500 evra. Pošto se Sekulić motao oko kuće, ona ga je na blef isprepadala i on joj je vratio tih 500 evra. Ali, ubrzo je primetila da joj nedostaje 12.000 evra pa je slučaj prijavila policiji.

Kafane, putovanja

Sekulić, koga policija ranije nije hapsila, veći deo novca je trošio u kafanama i na putovanja. Deo je iskoristio i kako bi renovirao deo kuće u Samailu.


http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/364172/Ukrao-12000-evra-polovinu-pojeli-misevi
 
Vrh Dno