• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Ukida se TV pretplata?

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.771
Broj reagovanja
16.890
Horoskop
Ovan
Vlada Srbije će najverovatnije ukinuti pretplatu za Radioteleviziju Srbije tokom narednih nekoliko meseci, piše Blic.
slide.jpg
Biće ukinuto još najmanje 35 neporeskih i parafiskalnih nameta koje plaćaju građani i privreda, citira Blic saznanja nedeljnika NIN koji će izaći u četvrtak, 30. avgusta.
Iako je prethodnih dana ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić najavljivao da će nova vlast uskoro ukinuti čak 104 od ukupno 371 neporeskog nameta kojim je opterećena privreda, biće ukinuto tek između 35 i 40 naknada, dok će ostatak biti preveden u regularni porez ili će se plaćati kao naknada za korišćenje javnog dobra, piše Blic.

Pored pretplate, biće ukinuti "firmarina" za preduzetničke radnje i mala preduzeća, slivnovodne naknade za šumsko, građevinsko i poljoprivredno zemljište, naknade za skloništa, šumarinu, naknade za motorna vozila koja zagađuju životnu sredinu.

Procenjuje se da bi građani i privreda tako mogli da uštede "od 10 do čak nekoliko desetina milijardi dinara" godišnje, piše Blic.

Preneto sa: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=08&dd=28&nav_category=206&nav_id=638411
 

bikkojisedi

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
04.01.2011.
Poruke
380
Broj reagovanja
19
Horoskop
Ovan
I šta ćemo sada sa onima koji su redovno plaćali!?Onda treba da se ukinu sva plaćanja!??
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.771
Broj reagovanja
16.890
Horoskop
Ovan
Pa ništa, ispali budale što su poštovali zakon. Među njima sam i ja. o_O
 
Vrh Dno