• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Ubistvo zbog Fejsbuk komentara

C

chudoo

Gost
Ubio čoveka zbog komentara na zidu svoje žene. Koliko poremećen treba bit čovek za ovakvo delo?

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Eh, da je samo na fejsu... Desava se svuda, samo se ovako najlakse sazna za takve budalastine...:o

Insajder

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
05.04.2013.
Broj reagovanja
2.181
Horoskop
Ovan
da, u pravu si...samo što je fejs postao glavni autoritet kod dece i razmišljaju na taj način da
ako nisi nešto objavio na fejsu onda ti se nije to ni dogodilo :zbunjen:

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Mozda je to odraz potrebe da se sa nekim podeli nesto lepo ili ruzno. Obzirom koliko su svi zaokupljeni uglavnom sobom, niko nema vremena da posveti paznju drugu, prijatelju. Mozda je fejs surogat prijatelja koji nedostaje, jer su svi prilicno otudjeni jedni od drugih...

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
ovo si lepo rekla lutalice... otuđenost, pomankanje živog druženja...

Insajder

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
05.04.2013.
Broj reagovanja
2.181
Horoskop
Ovan
Mozda je to odraz potrebe da se sa nekim podeli nesto lepo ili ruzno. Obzirom koliko su svi zaokupljeni uglavnom sobom, niko nema vremena da posveti paznju drugu, prijatelju. Mozda je fejs surogat prijatelja koji nedostaje, jer su svi prilicno otudjeni jedni od drugih...

pre bih rekao da je fejs 'otuđio' ljude jer ih je sveo samo na komunikaciju lajkovima i instant porukama
on je uzrok i posledica sam sebi, kao i internet uopšte, mada je forumsko druženje prirodnijeg karaktera od fejsa

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Strašno, mislim da to što je čovek ubijen zbog Fejsbuk komentara.

Inače, ja ne provodim mnogo vremena na Fejsu. Više volim blog i forumska druženja. Na Fejsu me mnogo stvari nervira.

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
....pre bih rekao da je fejs 'otuđio' ljude ....
Ipak mislim da je prvo doslo do otudjenja, pa onda popunjavanja te praznine fejsom i drugim drustvenim mrezama..samo usamljeni ljudi traze drustvo na takvim mestima, posto ga nemaju "in live"... imam i zivi dokaz izrecenog...

Insajder

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
05.04.2013.
Broj reagovanja
2.181
Horoskop
Ovan
....pre bih rekao da je fejs 'otuđio' ljude ....
Ipak mislim da je prvo doslo do otudjenja, pa onda popunjavanja te praznine fejsom i drugim drustvenim mrezama..samo usamljeni ljudi traze drustvo na takvim mestima, posto ga nemaju "in live"... imam i zivi dokaz izrecenog...

da ali, sada ecimo kada neko diplomira, završi razred, uda se, oženi, ide na neko putovanje, itd,
prvo odjuri na fejs da postavi slike i to objavi jer mu je besmisleno da zivka pola rodbine i prijatelja
da bi im to saopštio, već ima lepo fejs da to obavi za koji minut i zadovoljni svi

znači nema 'žive' komunikacije nego uglavnom u elektronskom obliku
kada nije bilo neta i fejsa, to se radilo više telefonski, ili ličnim posetama, pismima...

e zato je net tj. fejs sam sebi uzrok i posledica, jer služi svrsi kao instant zamena,
a da ne pričamo ostale sitnice i životne događaje koje se izbacuju na 'zid' FB-a da bi se nešto
naznačilo, objavilo, ili obavestilo

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Sasvim te podrazumevam...:roflmao:
Jel neko objavio ovo na fejsu?:p