• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Ubice me zena

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Poruke
9.398
Broj reagovanja
659
Muž prijavio da je opljačkan, a zapravo je novac zaboravio na krovu automobila.

Aleks Džons iz Vilingtona u Velikoj Britaniji pomagao je ženi u prikupljanju dobrotvornih priloga, i pripao mu je zadatak da novac odveze kući. Ali, Džons je nesmotreno kesu sa novcem stavio na krov automobila dok ga je otključavao, a zatim seo za volan i odvezao se. Kesa je, naravno, negde usput "odletela" u nepoznatom pravcu, a zaboravni Džons setio je se tek kada je odmakao nekoliko kilometara.
U panici, smislio je suludu priču za ženu, utrčao u jednu poštu i prijavio da ga je neko upravo opljačkao. Stigla je i policija, koja je od njega uzela detaljan napis "zločina", kao i izmišljenog napadača.
Ipak, po Džonsa se nije sve srećno završilo, pošto je policija pregledala snimke sigurnosnih kamera u tom kraju i zaključila da pljačke nije ni bilo.
On je morao da prizna šta se zaista dogodilo sa kesom u kojoj se nalazilo oko 1.700 funti, i policajci su ga optužili za davanje lažnog iskaza, iako ih je molio za milost jer je rekao da će ga "supruga ubiti" ako sazna da je novac izgubio.
(MONDO)
:laugh::unsure:
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Poruke
8.988
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Hhahahaha mukicaaaa.....Vala njemu polcija i ne treba, zena ce to po skracenom postupku da ga skrati za glavu :D
 

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Poruke
1.526
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Hahahha baš mi ga žao...:D
 

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Poruke
2.317
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
i treba da se plasi od zene......... nego sta :D
 
Vrh Dno