• Dobrodošli na Ćaskanja. Ćaskanja forum je Internet zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Opuštena atmosfera i dobra zabava je ono po čemu smo prepoznatljivi. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija, tema... Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se ili se prijavite sa Vašim nalozima na društvenim mrežama. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. Pridružite nam se!

U Fiatu zamrznut strajk

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
#1
Radnici Fiata u Kragujevcu posle desetak dana strajka zamrznuli su strajk. Strajkacki odbor je u saopstenju naveo da je strajk zamrznut nakon propalih pregovora sa poslodavcem. Naime, nakon sto je vecinski vlasnik FIAT saopstio preko manjinskog vlasnika drzave Srbije da vodi politiku nepregovaranja sa strajkacima dok obustava rada traje, nezadovoljni radnici su stavili strajk u Gorenje zamrzivace.
Strajkacki odbor je raspusten,a banda ziranje. Izvinjavamo se, riknula tastatura.
I dok gradjani koji su podrzavali strajk komentarisu ovu odluku kao losu, jer ce se zamrzavanjem strajka izgubiti lep ukus kada crkne zamrzivac, sa druge strane, neki samoprozvani botovi podrzavaju ovu odluku i smatraju da se zimnica vec sada treba spremati.