U čemu vi uživate

Njavica

Dreamer.
Član
Sta je to, u cemu uzivate? Da li je to neki hobi, kupanje u kadi posle napornog dana, izlazak sa drustvom, odlazak negde u prirodu?

Moj vid uzivanja jeste, suncan dan, litra kafe, terasa ili neko mesto pored vode..
A opet, uzivam u stvarima kao sto su crtanje, pa cak je u pitanju crtanje radova iz projektovanja u milimetarskim blokovima za moje drugare.. :) U stvari sto je sitnije i sto vecu koncentraciju zahteva to mi je bolje jer me to i smiruje usput :D Uzivam i u citanju knjiga zaista kao i u dugim setnjama, voznji kolima...
Pa da vas cujem... :)

 

Beba

Poznata ličnost
Član
Prvi deo sličan, tražim mir za ispijanje prve kafe uz koju slušam muziku i naravno po forumu... Inače ne umem da se smirim na jednom mestu, mada me stari roditelji dosta sputavaju. Ne, ne mislim bukvalno oni, o tome mislim ja...ne mogu da ih ostavim duže same. Ali uspevam da momente za uživanje sprovedem u delo...da puno šetam, trčim, da vežbam pilates da vozim bicikl...
Sve više mi prijaju te solo šetnje u jutarnjim satima, usput obavljam telefonske razgovore , planiram...i za čas sam prešla rutu...
Uživam u svemu...to je moj domaći zadatak:thumbsup:
 

Džudi72

Neobaveštena
Član
Uživam kada se leti rano budim, kada me sunce budi. Uživam u prvoj jutarnjoj duploj nes kafi..Uživam dok čitam, šetam pored reke ili mora..uživam u svim sitnicama koje čine život.:)
 

Wizard

Novajlija
Moj savršen dan počinje limunadom, sa dosta dosta leda i limuna i malo vode. Nakom toga teretana/trening. Tuširanje kući i uživanje u bazenu slušajući muziku i sunčajući se. A savršen dan završava u kadi punoj vrele vode sa 1,5kg soli i uljem lavande.
Mmm^^

Takođe, uživam u druženju sa ekipom, u plesanju, u pisanju, u čitanju knjiga, pomaganju, uživam kada me hvale i kada sam u centru pažnje...Uživam ja u mnogo čemu hehe :)
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Najviše uživam gledajući decu kada igraju tenis. Posle ide grickanje keksa, druženje sa prijateljima itd itd. :)
 

Sopingholicarka

Novajlija
Uzivam u setnji pored reke, po snegu, u prirodi, dok pricam u kaficu sa drugaricom, u zanimljivim razgovorima, u soljici caja, kada na papir stavim sve sta sam postigla u odredjenom periodu.
 

simpleman

Suspendovan nalog
Uživam u životu mislim da bi bio moj odgovor, ali ako ćemo detaljnije onda je na prvom mestu priroda,voda,sport,šetnje,planinarenje pa i posao....sve ono što život čini životom ali kao i uvek ima jedna začkoljica....samo da smo zdravi.
 

simpleman

Suspendovan nalog
Kada poželiš ili budeš u okolini i za tebe važi Stemis,svrati na druženje kod Duleta.Današnje vreme je tako....nema se vremena,tako barem kažu".A kada ćemo živeti ako ne sada" neko je nekada rekao.
 
Vrh Dno