• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

U čemu ste najviše krali?

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
U yambu, ne ljuti se čoveče, kartama, šahu…?
Ja sam ubedljivo najviše u yambu, tu mi je pisanje bas išlo, pa i u kartama nisam bio tako loš, kad pišem, pa i u brojanju, u šahu nikada nisam varao, u ne ljuti se čoveče sam pokušavao…
A vi, da li ste bili fer igrač ili kao ja, sklon zabavi? :whistling:

jolemisa

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
02.05.2022.
Broj reagovanja
213
Horoskop
Škorpija
Igrao sa Tablic,remi,sah i yambo i u nijednoj igri nisam varao.Niti sam proveravao protivnike.Ako misli da me pobedi na prevaru,pa nek pobedi,njemu na cast.Nije me interesovalo,jer se nikada nisam kockao u pare.Tako da je bilo opusteno.Da,igrao sam i domine.

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.948
Horoskop
Lav
Ni ja ništa nisam ukrala, ni varala..ali sam često bila prevarena, posebno u tablićima.

Mislim i da je sestra varala u jambu, ja nisam. 😇

Vrh Dno