• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

U 7 koraka ponovo zavedite svog muškarca

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Uz pomoć ovih malih ljubavih koraka rasplamsaćete emocije u dugoj vezi ili braku.

n57042.jpg


SVU PAŽNJU USMERITE NA NJEGA
Ako tokom izlaska ili večere sve vreme kuckate poruke i ne ispuštate mobilni iz ruku, on to tumači kao "nisi mi dovoljno važan". Zato pažnju usmerite na njega, održavajte kontakt očima i slušajte ono što vam priča bez upadica. Tako šaljete signal da vam je važan i da ga volite.
SKUVAJTE MU NEŠTO ŠTO VOLI
Ali ne zato što "put do njegovog srca vodi preko stomaka", nego zato što to znači da znate u čemu uživa i da vam je to važno. To je sitan znak pažnje kojim ćete mu pokazati da ste mislili na njega tokom dana.
OBUCITE HALJINU U KOJOJ VOLI DA VAS VIDI
Sredite se čak i ako ne idete nigde. Sredite se povremeno baš zato što ne idete nigde, samo za njega. Seksi veš i odgovarajuća haljina znače "želim te". A najbolji afrodizijak za njega je vaša želja.
KADA POMISLITE DA JE ZGODAN, RECITE MU TO
Svi mi volimo da čujemo da smo lepi i dobri u nečemu, posebno od dragih ljudi. Ipak, kad smo duže u vezi, događa se da neke stvari počnu da se podrazumevaju. Podsetite ga ponekad da vam se sviđa, da je za vas neodoljiv iako ste zajedno već sto godina, da uživate u pogledu na njega dok je zadubljen u nešto što radi, toliko da i ne primećuje da ga promatrate.
OHRABRITE GA DA RADI ONO ŠTO VOLI
Ponekad možda imate osećaj da od svakodnevnih obaveza ne stižete ni da se vidite pošteno, ali bez obzira na to, ne gunđajte kad on poželi da ide na fudbal ili na piće s prijateljima. Jedan od načina da izrazite ljubav je i da mu omogućite slobodu da radi ono za što je u tom trenutku raspoložen, bez zvocanja i durenja kad se vrati kući.
 
Vrh Dno