TV Pink

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
#1
Kako okarakterisati ovu TV? Sta mi prvo pada napamet u vezi Pinka?
- Je l to TV?
- Piraterija
- Piraterija
- Da, to je veoma uspesna TV
- JuL
- U sluzbi vladajuce koalicije
- Porez na kapitalnu dobit od emitovanja piraterije
- Oprost grehova placanjem jednokratnog poreza
- Emitovanje programa "za povracanje"
- TV sa nacionalnom frekvencijom
- U sluzbi vladajuce koalicije
 
T

Tokunaga

Gost
#4
Svakom normalnom čoveku mora biti muka od te TV.
Ali, nesporno je da takvi kakvi su imaju svoju publiku.
Piranje za 1.000.000$ je - kako?
 

laganini

Suspendovan nalog
#9
..kako oćeš al to sam mišljenje čuo od bosanaca srba i slovenaca kojima je dostupna..jedno vrime sam plaća paket jednu kunu to je pola eura za regionalne programe takoreć besplatno i otkaza sam...
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
#11
Isto što i RTS. Samo komercijalno. Svaka roba ima svoga kupca, a jeftina naročito prolazi.
RTS i Pink ne mogu se izjednacavati. Prosto nije umesno. Daleko od toga da je RTS javni servis, ali ako se finansira iz budzeta, pa sta ocekujemo? Ajde da budemo realni.

E sad, nije problem sto Pink ima svojih gledalaca. Problem je sto ih ima poprilicno. Problem je sto je uticaj te televizije u jednom periodu bio prilicno jak na javno mnjenje, na drustvo.

No, to i nije nesto novo. Ono sto meni smeta jeste sto ta TV ponovo radi isto ono sto je radila 90ih: prakticno je provladina TV. Pa dobro, ni to nije problem, privatna, pa joj se moze, ali... Ne moze jedan Zeljko Mitrovic da pise otvorena pisma drugima, uvek treba da mu neko odvali samar i kaze kako je Pink postao televizija. Niko vise i ne spominje da je ta TV bezobzirno krsila autoraska prava. Da je na osnovu toga stekla gledanost. To vam je kao ono, ne pitaj za prvi milion... I sad taj pametnjakovic sebi dozvoljava da se on obraca drugima otvorenim pismima, da proziva i etiketira ljude, prakticno je on jedinica za meru moralnosti u Srbiji.
 

Johny B

doživotni tinejdžer
Član
#16
meni je frka kad mi dođu rođaci i traže da prebacim TV Pink......kultura ili dobro gostoprimstvo pitanje je sad :p
 

Gđa Blejz

Izmišljen lik
Član
#18
..što je u stvari i objašnjenje za ovo "otvoreno pismo" (bruji internet o tome, stiglo i do mene :rolleyes:), pošto su se završili "Parovi", sada babe prepričavaju Željkovo "otvorno pismo". :D (baš me zanima kakvo je to zatvoreno pismo:thumbsdown:)
 
Top