• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Trikovi zavođenja

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Dok trepnete biće vaš


Upoznali ste muškarca koji vam se mnogo sviđa, ali on nikako da napravi prvi korak? Ne odustajte od njega tako lako, već primenite neki od proverenih ženskih trikova zavođenja.
1605_web-date-02-dreamstime_9792540-Vukvuk_if.jpg


Ako se nađete u društvu muškarca koji vam se dopada, pokušajte da stojite s blago razmaknutim nogama. Neka vam težište bude na jednoj nozi, a kukovi blago istureni. To je poza seksualno sigurne žene, i to zna skoro svaki muškarac. Ovo je samo jedan mali trik, a žene u svom repertoaru imaju najmanje 52 signala uz pomoć kojih mogu da zavedu muškarce. Trejsi Koks, britanski seksolog, objašnjava koji su to najefikasniji ženski trikovi uz pomoć kojih možete da ga naterate da vas poželi.Kratki pogledi

Kada se nađete u njegovoj blizini, uputite mu nekoliko kratkih, uzastopnih pogleda, ali tako da sve vreme pričate i s vašim društvom. Time mu poručujete da vam je ubedljivo najzanimljiviji i da želite da se upoznate. Seksolozi objašnjavaju da na ovaj signal pada skoro svaki drugi muškarac, jer to prija njihovom egu i golica mu maštu. Budite sigurni da će vam se posle ovoga bar jednom obratiti te večeri.

Dodirujte butinu

Kada izađete na prvi sudar s muškarcem koji vam se baš sviđa, počnite odmah da ga zavodite. Sedite pored njega tako da može da vidi vaše celo telo. Rukom lagano prelazite preko spoljašnje strane butine. Taj gest stručnjaci nazivaju autoerotičnim dodirivanjem, a njime šaljete dve poruke: da želite da skrenete pažnju na taj deo tela, ali i da želite da mu pokažete da ste maštovita osoba. Budite sigurni da ćete posle ovakvog sastanka još dugo biti u njegovim mislima, a već sutradan će vas pozvati na novi.

Otkrijte rame

Ako ste do sada već nekoliko puta izašli s muškarcem koji vas privlači, ali se još ništa nije desilo, ne brinite. Možda mu treba još malo vremena i sigurnosti. Na vama je da mu pomognete da vas poželi. Dopustite da vam s ramena lagano sklizne jedna bretela. Neka to izgleda skroz spontano. Ovim provokativnim znakom mu poručujete da želite što pre s njim da delite strasne zagrljaje. Dotući će ga podizanje jednog ramena i bacanje pogleda preko njega u njegovom pravcu. Posle toga poželeće da vas zgrabi istog momenta.

Masirajte vrat

Dok razgovarate s muškarcem koga želite da zavedete, lagano masirajte vrat. Vodite računa da to bude krajnje neprimetno, a on će u istom trenutku poželeti da vas ima. Dok pravite lagane pokrete na vašem vratu, polako podižite grudi, a razotkrijte i jedan deo pazuha, još jednu erogenu zonu. Ovaj gest će ga u potpunosti izludeti, pa možete biti sigurni da ste ga osvojili.
Skenirajte mu naočare i otkrijte njegove namere


Sedite u kafiću ili na plaži, a on nosi naočare – eto prilike da o njemu otkrijete više nego što on to želi. Ukoliko blago pomera naočare ka vrhu nosa, budite uverene da je veoma zainteresovan za vas.1744_devojka-momak-web-dreamstime_6231593_f.jpg
Šta muškarac radi sa svojim naočarama mnogo govori o njegovom raspoloženju, osećanjima i namerama, ali su svi ti pokreti podsvesni, kaže antropolog i doktor nauka Dejvid Givens. Ženama, za koje kaže da su posebno osetljive na neverbalnu komunikaciju, on otkriva osnovne „fraze“ tog specijalnog jezika, muških naočara.
- Kad, primera radi, muškarac u razgovoru sa ženom skine naočare i počne temeljno da ih briše, on se povinuje veoma primitivnom socijalno-seksualnom instinktu. Setite se Klarka Kenta pre nego što se pretvori u Supermena. Trapavi intelektualac ne privlači devojke; one su rezervisane za muškarce sa samouverenim i prodornim pogledom, čak i kad je u pitanju jedan te isti tip.

Drška u ustima

Seksepilan, sugestivan pokret koji skreće pažnju ne samo na njegove oči, nego i na druge delove lica. „Usne i jezik su izuzetno osetljivi na dodir, kao jagodice prstiju“, kaže Givens. Sisanje drške naočara daleko je intimniji gest od, recimo, ispijanja viskija naiskap zato što vas njegove oči sve vreme fiksiraju. Dok gricka dršku, on poručuje: „Možda te želim, a možda te i ne želim, a ti vidi“.

1745_naocare-web-dreamstime_10138812_if.jpg


Na vrhu nosa

Gest iskrenog emocionalnog, a možda i seksualnog interesovanja. Naočare se spuštaju ka vrhu nosa, oči i obrve podižu, a time i njegova očekivanja. Zamislite samo čist seksualni naboj koji se stvara ako ste oboje napolju, u vlažnim kupaćim kostimima, a taj pokret učinite istovremeno s naočarama za sunce.

Naočare na glavi

Podizanje naočara na teme ili njihovo odlaganje u džep predskazuje promenu raspoloženja ili prelazak s ozbiljnog držanja na ležerno ili čak šaljivo. To je slično popuštanju čvora na kravati. Time poručuje da ste iz pete ušli u drugu brzinu i da bi se rado presvukao u nešto ležernije. To je savršen trenutak da ga pogledate pravo u oči i pokažete da biste mu u tome rado pomogli.

Naglo skida naočare s lica

Kad muškarac iznenada naglim pokretom strgne naočare s lica, stvorio je podjednako dramatičnu situaciju kao da je viknuo: „Šta ovo znači?!“ Dakle, skreće pažnju svih prisutnih na svoju malenkost. I vašu, naravno.
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.805
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ovde baš ima materijala za zavođenje. ;)
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
e mladosti!!!!!! ...... što to nisam znala kad sam mogla....??????:)
 

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Poruke
756
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Ako pocnemo na vreme da proucavamo ova uputstva, mozda nesto stignemo i da odradimo..:roflmao:
 

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Poruke
756
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Zamisli samo to: u zaru vodjenja ljubavi, kazes: Sacekaj, draga, samo da vidim sta treba dalje....:roflmao:
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.805
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Čekaj bre! Koliko vidim ovo je tema namenjena ženama. Jes da se ja povremeno pretvorim u Daru, ali to je samo kad mi mozak šmercuje. :borg:
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.805
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Tja, zaboravih da je Dara savršenstvo bez mane. :D
 
Vrh Dno