• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Trikom i poljupcem osvojite muško srce

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Mali ženski trikovi za osvajanje muškog srca


Lako je na prvom sastanku ostaviti dobar utisak na muškarca koji vam se dopada, ali kako da u dugoj vezi ostanete devojka na koju će on non-stop misliti? Sledite naše savete.
3495_web-shutterstock_21767713_if.jpg


Buditete zaposlena pčelica

Zaista, ništa mu ne govori „skini mi se s grbače“ kao devojka bez ikakvih obaveza u životu. Zato pomenite da zimi često skoknete na skijanje na Kop, da tri puta nedeljno odlazite na pilates, pohađate školu stranih jezika…

To što vas zanimaju različite stvari daće vam i dozu dodatne poželjnosti. Nakon svega, potrudite se da ga ugurate u svoj pretrpan raspored.


Dovoljan je seksi detalj

Za sastanak obucite nešto u čemu se osećate super seksi, kao na primer slatke male tange ispod pantalona. Iako ćete ostati odeveni celu noć, znaćete da su one tu, što će doprineti dodatnom samopouzdanju. A njemu je dovoljna tek mala naznaka zbog koje će razmišljati o vama do sledećeg susreta.

Vreli poljubac pred spavanje

Bacite ga u trans neverovatnim poljupcem za laku noć. Počnite lagano, a završite strastveno i požudno. Posle toga će vam biti zagarantovana uloga glavne junakinje u njegovim snovima.

Predivno mirišeš...

Stavite neki fin i nežan miris. Ključ je u ovome „nežan“. Kada vas privuče bliže ka sebi, dašak mirisa vašeg tela ostaće na njegovoj košulji, a on će se sećati svoje devojke dugo nakon što se rastanete. Pazite samo da ga ne ugušite parfemom.

Preuzmite inicijativu

Umesto da vi čekate njega da pozove sa svojim tipičnim predlogom − večera, pa bioskop, pozovite ga na veče tanga ili u kuglanu (nema veze ako nikada pre niste kuglali). Biće oduševljen vašom kreativnošću i avanturizmom. Tako će se vaš dragi i sledećeg dana prisećati super vremena koje ste proveli zajedno.

Napumpajte mu ego

Dajte mu kompliment, pohvalite dobru odevnu kombinaciju i dobar izgled. Dok prolazite pored njega lagano se očešite o njegovo rame, a tokom razgovora ga stalno dodirujte. Saznanje da vam je privlačan, doprineće tome da vas želi još više.

Recite mu da vam nedostaje

Zaboravite na glumatanje nedodirljive princeze, ipak ste moderna žena! Preuzmite povremeno kontrolu nad vezom i dajte mu do znanja da mislite na njega. Setite se kako je dobar osećaj kada vas neko pozove samo da bi vam čuo glas ili vam dečko pošalje poruku samo da bi vam rekao da mu nedostajete. Ipak, nemojte preterati s tim (moglo bi da preraste u navalentnost). Samo budite cool i direktni.
Testirajte ljubav usnama


Ne cicijašite s poljupcima! Svaki muškarac mašta o tome kako ga draga neštedimice
obasipa poljupcima.1169_poljubac-foto-dreamstime_hf.jpg


Poljubac je najlepši gest dveju osoba koje se vole i nezamenljivi element svakog odnosa, pošto je sinonim za nežnost. Ovako je odgovorila većina učesnika ankete koju je jedna reklamna agencija nedavno sprovela u Italiji. To, međutim, nije sve.
Poznata "Dureksova" godišnja anketa pokazala je da 47 odsto evropskih muškaraca pati od sindroma "uspavane lepotice" i da bi voleli da ih neko neštedimice obasipa poljupcima. Na njihovu sreću, 42 odsto Evropljanki se ne usteže da preuzme inicijativu na tom planu. Ali ovaj podatak bi trebalo svaka žena da zapamti i da ne cicijaši s poljupcima.
Da li to znači da se romantika polako ali sigurno ponovo vraća u prvi plan? Ako je suditi po rezultatima pomenute ankete, odgovor na to pitanje je potvrdan. Svaki drugi ispitanik kaže da je poljubac najznačajniji fizički kontakt dveju osoba, a svaki peti ga vidi kao sinonim nežnosti. Za svaku treću ženu i svakog četvrtog muškarca poljubac je vrhunac ljubavi.
Četvrtina anketiranih smatra da je najlepši poljubac svih vremena onaj Reta Batlera i Skarlet O'Hare u filmu "Prohujalo s vihorom".


Jedan je dovoljan

Još su Stari Rimljani razlikovali tri vrste poljupca: poljubac u obraz (oscolum), poljubac kojim se spajaju usne (basium) i ljubavni poljubac (suavium).
Nisu, međutim, znali za postojanje još jedne vrste, takozvanog selektivnog poljupca, koji je obezbedio opstanak ljudske vrste. Do ovog otkrića su nedavno došli američki naučnici, koji su rezultate svog istraživanja objavili u uglednom naučnom časopisu "Nju sajentist". Oni pokazuju da žena na osnovu jednog jedinog poljupca može da prepozna idealnog partnera, odnosno muškarca s imunološkim sistemom koji je snažniji i drugačiji od njenog. Drugim rečima, idealnog oca svoje dece. Kako joj to polazi za rukom? Jednostavno, na osnovu mirisa.
"Pre nego što dotaknemo nečije usne mi registrujemo mirisne supstance koje ispušta koža i koje naši nervni centri klasifikuju na odgovarajući način. Svako od nas ima specifičan miris koji određuju geni", piše "Nju sajentist". "Dakle, u tom jednom poljupcu zapisana je naša sudbina. Treba samo malo pronjuškati."

Kap afrodizijaka

Drugim rečima, test poljupca je izuzetno pouzdan, pošto žene imaju receptore koji nepogrešivo reaguju na hemijski pedigre muškarca.
Naučnici su takođe utvrdili da se prilikom strasnog poljupca dešava neka čudna alhemija koja ima za posledicu opstanak ljudske vrste.
- Malo njegovog testosterona, hormona koji je povezan sa seksualnom željom, meša se s njenim endorfinima, prirodnim sedativima - kaže poznati italijanski seksolog Emanuel Janini.
- U fazi "usijanja", koja sledi posle prvog kontakta, organizam oba učesnika u tom događaju luči dopamin, supstancu koja stvara zavisnost i koja će ih podstaći da se ponovo sastanu. Ne treba, naravno, zaboraviti ni androstenol, koji se u organizmu muškarca pojačano luči u tim trenucima i koji predstavlja izuzetno moćan afrodizijak.
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.805
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Lepi mali trikovi. :) I gotovo sam siguran da i kod današnjih mladića pale. ;)
 

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Poruke
756
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Poljubac je najlepši gest dveju osoba koje se vole i nezamenljivi element svakog odnosa, pošto je sinonim za nežnost.
Jeste, zar ne?....................
 
Vrh Dno